Milin presenteert de nieuwe afbouwmaterialen catalogus 2017

De nieuwe catalogus bevat het complete assortiment duurzame afbouwmaterialen met nieuwe producten en doorontwikkelingen van het bestaande assortiment.

Met trots introduceert Milin de nieuwe catalogus Editie 2017. De nieuwe producten, kleuren en innovaties zullen vanaf 1 februari beschikbaar zijn. De catalogus bevat duurzame oplossingen voor zowel nieuwbouw-, onderhoud- als renovatieprojecten voor gevel, dak, kozijn, wand, plafond en vloer.


“Duurzaamheid loopt, net zoals de bladwijzer in de catalogus, als ‘groene draad’ door Milin als organisatie”


Gevel:

VinyPlus folie kleuren zijn uitgebreid met basalt grijs, quartz grijs, traditioneel walnoot en modern matte kleuren crème en antraciet. Dit geeft meer keuze mogelijkheden voor een nieuw creatief gevelbeeld. Eurotexx kunststof volschuim gevelbekleding is er in een grovere structuur,  Eurotexx T-rex uitgebreid met 3 kleuren; crème, lichtbruin en blauw.


De nieuwe Kerrafront Trend volschuim panelen geven de buitenwanden een uitzonderlijke uitstraling.  Een rustige uni-look of juist een robuuste uitstraling met de Kerrafront Trend Stone. De panelen hebben een hoogte van 318 mm. De Kerrafront Trend panelen zijn leverbaar in; ivoorwit, mastiek beige, parelgrijs en antraciet. 
Daarnaast heeft Milin de brandwerendheid van Dutchplank vezelcement gevelbekleding verbeterd, van brandklasse B2 naar A1. De panelen zijn te verkrijgen in elk gewenste  Ral, Sikkens en NCS kleuren vanaf 50m2. 


Voor het vereenvoudigen van montage en het verbeteren van ventileren achter de gevelbekleding, heeft Milin een doorontwikkeld startprofiel dat uitstekend aansluiting vindt bij het nieuwe ventilatieprofiel. 


Dakrand:

Volschuim paneel met haakse hoek 75 - 90 mm en de Bullnose dakrandpanelen van Deeplas zijn toegevoegd aan het kozijn en dakrand assortiment van Milin. Deeplas panelen zijn uitermate geschikt voor het afwerken van dagkanten, dakranden en overstekken.


Kozijn:

Naast de  standaard breedte 250 mm Steenlook vensterbanken is 300 en 400 mm toegevoegd. De 400 mm is ook 2-zijdig toepasbaar. De vensterbanken zijn leverbaar vanaf mei 2017. 


Wand, plafond en vloer:

In het huidige hygiënische programma van Wonderboard zijn de systeemplafondtegels toegevoegd. Deze is zoals de Wonderboard FRP Polyesterplaat ook leverbaar met brandklasse Bs2d0. Voor het plaatsen van hygiënische scheidingswanden is het huidig sandwichpaneel uitgebreid met 60 en 100 mm.


Om duurzaamheid en lange levensduur te kunnen garanderen heeft Milin Thomdeck Care ontwikkeld. Hiermee worden de composieten  terrasplanken tegen water en algenvorming beschermd. 


Gratis kleurmonsters

Benieuwd naar de nieuwe producten of kleuren? Vanaf 1 februari is het mogelijk om gratis kleurmonsters aan te vragen om het product of de kleur zelf te beoordelen.


Bekijk de nieuwe catalogus

Inmiddels hebben alle klanten van Milin de nieuwe catalogus ontvangen. De gedrukte versie van de catalogus met daarin de bruto verkoopprijzen kunnen bedrijven aanvragen via het volgende formulier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie