Bezoek NedZink op Material Xperience 2017!

Van 6 tot en met 10 februari 2017 presenteert NedZink zich in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hier vinden tegelijkertijd de Internationale Bouwbeurs en het materiaalevenement Material Xperience plaats. NedZink presenteert NedZink NUANCE; procesmatig gepatineerd titaanzink voorzien van fijne pigmenten. Hierdoor krijgt het zink een mooie egaal blauwe, rode of groene kleurnuance. Bovendien zorgen de subtiele pigmenten voor extra bescherming van het zink. 


NedZink NUANCE

NedZink NUANCE heeft dezelfde bijzondere eigenschappen als de andere vertrouwde zinkproducten van NedZink; duurzaam, onderhoudsvrij, tijdloos, gemakkelijk te verwerken en 100% recyclebaar. Door het gebruik van de drie kleurnuances opent zich een verrassende wereld van nieuwe designmogelijkheden in zink voor gevel, dak en interieur. 


Material Xperience

NedZink nodigt u van harte uit op Material Xperience, hét materiaalevenement voor architecten en andere creatieve professionals. U kunt NedZink vinden in het gedeelte Roofs and Facades - standnr. C11.  Op de website van NedZink kunt u zich registreren voor gratis toegang aan het materiaalevenement. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie