Revolutionaire open houten geïsoleerde gevels

Wood Isolution, oogt niet direct revolutionair, maar deze houten open gevel oplossing is dat wel. Een extreem dunne totaaloplossing met de beste isolatiewaardes zonder benodigde folie.

Kingspan Insulation, Koninklijke Dekker en Etanco brengen samen WOOD ISOLUTION op de markt als compleet systeem voor duurzame, dunne, stabiele en onderhoudsarme gevels.


Als drie toonaangevende bedrijven samen een systeem ontwikkelen voor open houten geïsoleerde gevels moet dit bijna wel een gegarandeerde oplossing zijn. Met de combinatie van de Kingspan Kooltherm K115 Vliesgevelplaat, Elephant FSC Jatoba (hardhout) gevelbekleding en Etanco ankers maakt u uw houten gevel eenvoudig, zonder zorgen, professioneel en snel.


Van het Wood Isolation systeem zijn BIM modellen en bestekteksten beschikbaar. Doordat het systeem gebruik maakt van de Kingspan Kooltherm K115 Vliesgevelplaat, met de zeer lage lambda waarde van 0,018 W/m·K beschikt u over het dunst mogelijke totaalpakket in de markt. 


Wood Isolution

Wood Isolution is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Met de verschillende verkrijgbare isolatiewaardes kunt u voldoen aan de basiseisen, maar ook aan ambitieuzere niveaus zoals BENG en Nul-op-de-Meter.


De constructie opbouw en montage zijn eenvoudig

De Kooltherm K115 Vliesgevelplaten zijn voorzien van een zwarte cachering waardoor een open gevelbekleding goed toe te passen is. Bovendien is de cachering in deze toepassing ook meteen waterkerend, waardoor er meestal geen extra waterkerende folie hoeft te worden aangebracht. Download hier de leaflet voor meer informatie over de opbouw.


Met deze gegarandeerde opbouw, de producten en de bedrijven die er achter staan, bent u verzekerd van een duurzame, warme, onderhoudsarme en vooral esthetisch natuurlijke gevel.


Voor meer informatie is te lezen op de website van Kingspan Insulation.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie