ASSA ABLOY Code Handle; de slimme kruk met pincode

De ASSA ABLOY Code Handle biedt een eenvoudige toegangscontroleoplossing voor individuele binnendeuren door toepassing van een pincodesysteem in de deurgrendel

Het assortiment voor deuren bestaat uit een Code Handle op langschild en op rozet.


Toepassing

De Code Handle is een slim elektromechanisch deurbeslag, dat zonder bekabeling, op nagenoeg elk bestaand slot wordt aangebracht. De kruk is voorzien van vijf toetsen. Eén toets om de deur te vergrendelen en vier toetsen om een gebruikerscode mee in te voeren. Door het ingeven van de juiste code wordt de krukbediening aan het slot gekoppeld. De gebruiker kan de deur daardoor met één krukbeweging openen. De Code Handle is de ideale vorm van toegangscontrole voor bijvoorbeeld specifieke ruimtes in een kantoor of zorginstelling, een magazijn in een winkel of een praktijkruimte in een woning.


Functionaliteit

De ASSA ABLOY Code Handle op rozet heeft dezelfde eigenschappen als de Code Handle op langschild. De kruk aan de binnenzijde van de deur is altijd vrij te bedienen, met het oog op de vluchtveiligheid. De beheerder van de deur of deuren, waarop de Code Handle is toegepast, krijgt de beschikking over een 6-cijferige mastercode en kan daarmee de gebruikerscodes programmeren (maximaal 9 per deur) en telkens wanneer nodig codes toevoegen of wissen. Met behulp van de mastercode kan ook, per deur, de mogelijkheid van automatische vergrendeling worden geprogrammeerd. Wanneer een gebruiker zijn of haar code vijf maal verkeerd intoetst, wordt de Code Handle voor drie minuten buiten werking gesteld.


Vluchtveilig

De ASSA ABLOY Code Handle bevindt zich aan de buitenzijde van de deur. De kruk aan de binnenzijde van de deur is altijd vrij te bedienen. Een belangrijke zekerheid: dit voorkomt ongewenste opsluiting en garandeert de vluchtveiligheid vanuit de ruimte naar buiten.

Lees meer over dit product op de website van ASSA ABLOY.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie