Minerale Wol MW 35: Revolutionair Relaxte Isolatie

Met MW 35 brengt Knauf Insulation een innovatieve isolatie-oplossing op de markt gericht op de verwerker.

Revolutionair wat betreft de duurzame samenstelling van het materiaal en de daaruit voortvloeiende eigenschappen. Relaxt met oog voor de gebruikersvoordelen voor de verwerker. MW 35 is licht in gewicht en compact verpakt. 

MW 35 is geschikt voor het isoleren van binnen toepassingen zoals plafonds, scheidings- en voorzetwanden. De minerale wol is gemakkelijk aan te brengen tussen metal stud profielen en houten stijlen/balken.


Flexibel, krachtig en stevig tegelijk

Dankzij haar sterke minerale vezels beschikt MW 35 over een goede drukweerstand waardoor de isolatieplaat zeer stevig aanvoelt. Dankzij het moderne productieproces is MW 35 flexibel en daardoor eenvoudig te verwerken, zelfs op moeilijker bereikbare plaatsen of rondom leidingwerk in wanden en plafonds.


Licht in gewicht en compact verpakt

Door de compacte verpakking zijn de pakken makkelijk te hanteren en te vervoeren! Dat betekent minder gesjouw en lagere transport- en opslagkosten. 


Gebruikersvriendelijkheid voorop!

MW 35 is relaxt met het oog op gebruikersvriendelijkheid van het isolatiemateriaal. Het natuurlijk bindmiddel bevat geen chemicaliƫn zoals formaldehyde en is eenvoudig op maat te snijden met een stanley- of isolatiemes.

Meer over de MW 35 is te lezen op de website van Knauf Insulation.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie