Prefab bij TECE speerpunt op Bouwbeurs

Ideaal leidingsysteem voor prefab: TECElogo

Om de bouwtijd op de bouwplaats te verkorten levert TECE drie systemen voor prefab: het voorwandsysteem TECEprofil, het leidingschachtsysteem TECEsystem en het push fit leidingsysteem TECElogo.


Met het solide TECEprofil voorwandsysteem kunt u zelf ter plekke eenvoudig en snel wanden installeren of prefab wanden produceren in uw eigen werkplaats. Prefab geeft korte montagetijden op de bouw. De productie is uniform en van hoge kwaliteit, daardoor verlagen de faalkosten. Bij renovatie is de tijdwinst ca. de helft en het geeft minder overlast voor bewoners. Met TECEprofil kunnen bovendien eenvoudig individuele badruimten gecreëerd worden en kunnen allerlei armaturen snel worden geïntegreerd. Meestal kan er na één dag al betegeld worden. U werkt onafhankelijk want metselwerk vervalt, wacht- en droogtijden zijn niet van toepassing. Geluidsisolatie en brandwerendheid zijn eenvoudig te integreren. 
Naast wanden zijn met TECEprofil ook prefab leidingregisters te maken. Hierin kunnen alle relevante leidingsystemen worden geïnstalleerd, maar ook datakabels, ventilatiekanalen, etc.


Ideaal leidingsysteem voor prefab: TECElogo

Door de eenvoud en eenduidigheid bij alle diameters, is het push fit leidingsysteem TECElogo ook geschikt voor prefab. Ook het beperkt gebruik van gereedschap, het lage gewicht en de 30% tijdbesparing in vergelijking tot “persen”, zijn voordelen. 


Het professionele leidingsysteem TECElogo is universeel toepasbaar voor prefab cv- en drinkwaterinstallaties. Alle verbindingen worden met de HAND gemaakt met steekfittingen. Er komt überhaupt geen persmachine aan te pas, dus ook geen gedoe met lege accu’s, onjuiste persbekken, zwaar gereedschap, etc. Dankzij de eenvoud en eenduidigheid, zijn ook monteurs met andere specialismen, al gauw vertrouwd met de verbindingstechniek van TECElogo. Zo worden op de bouwplaats snel en probleemloos dichte verbindingen gemaakt, arbeidstijd bespaart (ideaal in een tijd van personeelstekort) en faalkosten voorkomen. Bij het losmaken van een TECElogo fitting is het voordeel, dat de buis en fitting volledig opnieuw zijn te gebruiken.


Bouwbeurs: 6 t/m 10 februari, hal 7, stand F032.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie