One-stop-shopping voor binnendeuren voor Rokin 21 en 49

De houten binnendeuren van de winkelpanden Rokin 21 en 49 zijn geleverd en geplaatst door Theuma.

“Dankzij een breed en diep assortiment in deursets, zowel op het gebied van prestaties als afwerkingen, kunnen wij aan specifieke wensen in representatieve projecten als deze voldoen”, zegt senior account manager Sadi Quadir. “Voor de opdrachtgever betekent dit ‘one stop shopping’.”


120 houten binnendeuren

Ongeveer 120 houten deuren levert en plaatst Theuma in de Amsterdamse winkelpanden, afgewerkt met HPL (Rokin 21) en EBC-afgelakt (Rokin 49). Het grootste deel van de deuren is 60 minuten brandwerend, waarbij Theuma onder andere een nieuwe generatie 60 minuten brandwerende deuren heeft geleverd – ontwikkeld conform NEN-EN 1634-1, met een dikte van slechts 40 mm. “In goede communicatie met hoofdaannemer Van Wijnen, die voor ons heeft gekozen vanwege de mogelijkheid tot ‘one stop shopping’, hebben wij de binnendeuren compleet afgewerkt op basis van dagproductie aangeleverd en geplaatst – volledig in eigen beheer.”

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie