Tijdens BouwBeurs vindt u bij Duco het ontbrekende puzzelstuk voor uw project

De 2017-editie van BouwBeurs sluipt langzaam, maar zeker dichterbij.

Op maandag 6 februari opent de grootste vakbeurs voor bouwend Nederland in de Jaarbeurs (Utrecht) opnieuw zijn deuren voor vijf dagen vol technologie en innovatie. Het uitgelezen moment dus voor elke bezoeker om op zoek te gaan naar concrete antwoorden voor zijn project. Onder de noemer Voor élk project een oplossing wil Duco in hal 9 op stand B017 en B018 met een totaalpakket van natuurlijke ventilatie- en zonweringoplossingen actief mee puzzelen met al wie een gezonde, comfortabele én energiezuinige toekomst verlangt.


De ene bouwsituatie is de andere niet en dat zal ook elke professional kunnen beamen. In de complexe wereld van ventilatie en zonwering is het daarom veelal een intense zoektocht naar het ontbrekende puzzelstuk voor het realiseren van een optimale leefomgeving. Aan het woord is Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco: “Een bouwproject heeft veel weg van een grote puzzel. Zo is er enkel een reële kans op slagen wanneer alle stukjes perfect op elkaar aansluiten en op de juiste manier bij elkaar worden gebracht. Dat is in de bouwkolom juist waar het schoentje knelt. Er is dan ook veelal nood aan een helpende hand die een totaaloplossing kan aanreiken zodat alle puzzelstukken in elkaar vallen. En dat is juist wat we tijdens deze editie van BouwBeurs willen benadrukken, dat Duco voor elk project in de woning- of utiliteitsbouw en voor elke bezoekende professional een efficiënte en innovatieve totaaloplossing voorhanden heeft.”


Gloednieuwe Duco Ventilation App

Deze oplossingen kunnen gericht worden uitgewerkt. “Met gepaste trotst kunnen we stellen dat Duco doorheen de jaren een breed gamma van ventilatieroosters voor elke situatie heeft opgebouwd. Dit betreft zowel zelfregelende als geluiddempende, brandwerende en elektronisch gestuurde ventilatieroosters (met voorverwarming)”, vervolgt Dejonghe. “Maar daar stopt het niet bij. Tevens aan de afvoerzijde kunnen we tegemoetkomen met onze DucoBox, beschikbaar in twee varianten, en sinds dit jaar ook met de Intelli Air Valve. Van deze laatste zal Duco tijdens de vakbeurs een nieuwe versie aan het grote publiek voorstellen. Verder zullen ook ventilatieve (nacht)koeling net als structurele en doekzonweringoplossingen voor het voetlicht worden gebracht.”


Om de puzzel geheel te doen slagen, kan de bezoeker op de beide stands kennismaken met allerhande tools voor een begeleiding van A tot Z, gaande van een ventilatieberekeningsprogramma tot een opleiding aan de Duco Academy. Als kers op de taart zal de Duco Ventilation App in absolute primeur tijdens BouwBeurs worden gelanceerd. Installateurs zullen het gebruiksgemak en de meerwaarde van deze applicatie voor hun project dan zelf in hun handpalm kunnen ervaren.


Mis uw afspraak met Duco tijdens BouwBeurs 2017 in hal 9 op stand B017 en B018 niet, en ontdek welk ontbrekende puzzelstuk Duco voor uw bouwproject in petto heeft!
 

« Nieuws overzicht