Technische elementen naadloos geïntegreerd met TechZone

Armstrong Ceiling Solutions lanceert dit najaar het Techzone plafondsysteem.

Dit nieuwe concept biedt oplossingen waarmee technische elementen anders ingericht kunnen worden en nieuwe technologieën makkelijk te integreren zijn, zodat een strak plafond ontstaat, bijna monolithisch. 


Deze nieuwe oplossing past in architectonische trends; zonder standaard tegelafmetingen een goede integratie van de verschillende plafondonderdelen. TechZone is een product waarover al in de bestekfase nagedacht kan worden. Samen met de verschillende partners kan zo één esthetische oplossing geboden worden.

Naadloze oplossing

In deze plafondsystemen kunnen de verlichting en luchtbehandelingsroosters worden georganiseerd. Een reeks geschikte armaturen van partners zijn vooraf op vorm en afwerking geselecteerd voor een naadloze integrale oplossing. Armstrong heeft voor dit plafondsysteem de handen ineen geslagen met gerenommeerde merken als XAL voor verlichting en Trox voor luchtroosters.


Ook biedt TechZone ruimte voor flexibele sprinklers en actieve audiopanelen voor muziek, omroepberichten, noodoproepen of geluidsmaskering. Voor armaturen van partners die geschikt zijn, kan heel gemakkelijk in het assortiment bij de fabrikant zelf gezocht worden naar ‘geschikt voor Techzone’.


Esthetisch afgestemd

Voor een perfecte esthetiek hebben alle producten die geïntegreerd kunnen worden, aangepaste randdetails en zijn ze qua kleur afgestemd op de plafondtegels en ophangsystemen.
Door de minimale zichtbaarheid van het ophangsysteem krijgt een plafond een ruimtelijke en verfijnde uitstraling. Armstrong biedt een uitgebreid assortiment plafondtegels, zodat voor elke ruimte de meest geschikte akoestische oplossing gekozen kan worden.


Over Armstrong

Armstrong Ceiling Solutions is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong Ceiling Solutions een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie