Knauf introduceert het Knauf Handboek Wandsystemen

In dit praktische naslagwerk staan alle Knauf wandsystemen inclusief technische specificaties uitgebreid beschreven.

Het handboek is ideaal voor ontwerpers, calculatoren en werkvoorbereiders van montagebedrijven, aannemers en architectenbureaus. 


De actuele versie van het handboek is altijd te vinden via deze website


Praktisch in gebruik

Het Knauf Handboek Wandsystemen is zeer gebruiksvriendelijk, ontwikkeld vanuit praktische wensen van de gebruikers van het boek. Het boek bevat een overzichtelijke inhoudsopgave: in de online PDF klik je op een wandsysteem en je komt direct op de betreffende systeempagina terecht. 


Wandopbouw en KnaufZeker prestaties

In het handboek staat bij elk wandsysteem beschreven uit welke onderdelen (profielen, isolatie, beplating) de betreffende wand is opgebouwd. Daarbij wordt overzichtelijk getoond welke prestaties (bijvoorbeeld brandwerendheid en geluidsisolatie) conform KnaufZeker door Knauf gegarandeerd worden. 


Knauf. Jouw ideale ruimte.

Het Knauf Handboek Wandsystemen helpt bij het creĆ«ren van ideale ruimtes. Knauf vindt namelijk dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Knauf bouwt graag samen met bouwpartners aan een project, vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering, met technische services op maat zoals adviezen, details en BIM-ondersteuning. Bovendien investeert Knauf in kennis door het aanbieden van trainingen in de Knauf Akademie en ondersteuning op de bouwplaats. Op die manier kunnen gewenste prestaties daadwerkelijk gerealiseerd worden. 

Download het Knauf handboek Wandsystemen hier
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie