De meest complete basislift

Wilt u een mooi design, flexibele maatvoering en geen bouwkundige aanpassingen?

Wilt u een mooi design, flexibele maatvoering en geen bouwkundige aanpassingen? De Personenlift A-5000 is de meest complete basislift, met luxe en comfort voor een eerlijke prijs. In Nederland zijn er al meer dan 8000 van dit lifttype geplaatst en daarmee is de Personenlift A-5000 de meest populaire platformlift.  


Standaard inbegrepen

De personenlift A-5000 heeft zijn populariteit onder meer te danken aan zijn complete basisuitvoering, waarin nog verschillende opties mogelijk zijn. De schacht is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Uit heeft keuze uit de twee kleurafwerkingen RAL 9016 of RAL 9006. 

  • Liftdeur voorzien van panorama glas
  • Ingebouwde zelf sluitfunctie met
  • Parkeerstand
  • Bedieningspaneel met vandaalbestendige drukknoppen met 2-kleuren LED verlichting
  • Noodtelefoon
  • Alarm
  • Overbelasting signalering
  • Leuning
  • Bedieningspaneel in dezelfde kleur als schacht 


De liftdeur is voorzien van panorama glas en een ingebouwde zelf sluitfunctie met parkeerstand op 90 graden. Het bedieningspaneel bevat vandaalbestendige drukknoppen met 2-kleuren LED verlichting, een noodtelefoon, alarm, overbelasting signalering en een leuning. Verder behoort het bedieningspaneel in dezelfde kleur als de schacht ook tot het standaardpakket. 


Voor uw veiligheid zijn er knellijsten en een nooddaalsysteem aanwezig.


Vergroot de mogelijkheden met een cabine

Op onze populaire platformlift is het ook mogelijk een cabine op het platform te plaatsen. U kunt kiezen voor een cabine welke aan de entreezijde open is. Of kies voor een gesloten cabine waardoor de lift volledig automatisch te besturen is. Dit kan met een vouwdeur of schuifdeur gerealiseerd worden.


Flexibele maatvoering

Een Aesy lift heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. De personenlift is eenvoudig te plaatsen in zowel nieuw- als bestaande bouw. Door de flexibele maatvoering past de Personenlift 
A-5000 op iedere gewenste plek. Wij kunnen uw lift plaatsen zonder dat er grote bouwkundige aanpassingen nodig zijn.


Een aanwinst voor uw interieur

Dankzij de onbegrensde design- en optiemogelijkheden is de personenlift A-5000 volledig te personaliseren. Zo is het mogelijk de lift in elke RAL kleur te krijgen, het platform af te werken met het gewenste materiaal en de cabinewanden aan te kleden met uw eigen afbeelding. De talloze aanvullende accessoires maken uw lift bijzonder.


Nieuw!

Binnenkort op elke lift toepasbaar: indirecte verlichting! 
Door het voorzien van LED strips op de geleiders wordt de lift verlicht in elke gewenste kleur. Dit kan op nieuwe en bestaande liften gemonteerd worden.


Voor meer informatie over de personenlift A-5000, onze andere modellen of de indirecte verlichting kunt u terecht op onze website. Wilt u zelf de lift ervaren? Aesy Liften nodig u uit in onze showroom of vraag naar een referentie bij u in de buurt via het telefoonnummer 0316-246 246. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie