Turnkey-oplossingen van Parthos ontzorgen

In Nederland, maar zeker ook wereldwijd, is Parthos dagelijks bezig om ruimtes flexibel in te delen met zowel  mobiele paneel-, glas- en schuifwanden als ook voor interieuroplossingen.

Dit kan variëren van het produceren en leveren van multifunctionele werkplekken, lockersystemen, balies tot en met de complete inrichtingen.
Parthos realiseert al meer dan 45 jaar op maat gemaakte projecten, waarbij volledige ontzorging ingezet kan worden met Parthos Metal (metaal -constructies) als ook Parthos Construction (bouwactiviteiten). Met interieurbouw, metaalbouw en de reguliere bouwactiviteiten van Parthos, zijn projecten, zoals het Huis van de Gemeente in Panningen, vanaf het ontwerp tot en met de eindoplevering gecombineerd en gezamenlijk uitgevoerd door Parthos.


In dit geval, zijn in samenspraak met de gemeente Panningen, de architecten  en werkvoorbereiders van Parthos alle wensen en eisen die samenhangen met de toekomstvisie en de functionaliteiten van het nieuwe gemeentehuis besproken en aan de hand daarvan kon Parthos de uitvoeringsplannen realiseren.


Parthos Construction

Nadat de ontwerpen en tekeningen goedgekeurd waren, ging Parthos aan de slag. Parthos Construction startte met de sloop van het huidige interieur, schildert, timmert en voert taken in de “natte ruimtes” uit. Parthos Metal startte met de productie van o.a. de metalen meubelen en specifieke metalen constructies. Parthos interieurbouw produceerde en monteerde onder andere de balies, de keukens, de raadszaal-inrichting, de werkplekken en de meubels in de bibliotheek. En Parthos mobiele wanden produceerde een bijzondere akoestische mobiele panelenwand die gemonteerd is tussen de trouwzaal en de lunchruimte.


Complete inrichting

Dit is een van de vele voorbeelden waarbij het gehele project Turnkey is uitgevoerd en opgeleverd door Parthos als totaal. De complete inrichting is door deskundige Parthos medewerkers geïnstalleerd en gemonteerd. Door de combinatie van alle Parthos bedrijven tezamen, te weten Parthos Construction, Parthos mobiele wanden, Parthos Interieurbouw en Parthos Metal is het mogelijk om u als klant totaal te ontzorgen, vanaf de sloopwerkzaamheden  tot en met de renovatie c.q. nieuwbouw met de inrichting van zowel uw interieur alsook uw mobiele wanden.


Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website van Parthos, vraag via het contactformulier informatie of een offerte aan of neem telefonisch contact op met +31 (0) 77 306 82 02.  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie