Al uw wensen in een Aesy lift

Vrijheid in design, opbouw en afwerking

Onze personenlift A-5000 wordt steeds populairder en is de meest verkochte lift in Nederland. Dit komt doordat u bij Aesy Liften luxe en comfort voor een eerlijke prijs krijgt. De lift is mooi, eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. U heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig wat veel ruimte bespaart. Daarnaast is de lift, met energielabel A, zeer zuinig in gebruik. Kortom: een duurzame investering.


Krijg meer het liftgevoel

Naast onze populaire platformlift is ook een cabine opbouw mogelijk. Hierbij beschikt de lift over alle gemakken van de Personenlift A-5000 maar dan met een cabine. De cabine is aan de entreezijde open en is voorzien van semi automatische besturing. Met het toepassen van vouwdeuren of schuifdeuren is de cabinelift volledig automatische te besturen is.


Personaliseer uw lift

Bepaal zelf hoe de wanden en vloer van de cabine eruit komen te zien. Eén van de mogelijkheden bij deze lift is uw eigen ontwerp op de cabinewand(en). Zo past de lift perfect in uw interieur.

Hoe ziet uw platform eruit?


Wilt u een cabine?


Welke extra opties wilt u erbij?

Bekijk op de website van Aesy Liften welke opties, kleuren en bewerkingen u kunt kiezen voor uw lift op of de mooie referenties van de mensen die u voor zijn gegaan! 

Wilt u een lift van dichtbij zien? Bel Aesy Liften op voor een referentie bij u in de buurt via het telefoonnummer 0316 – 246 246. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie