Akoestiek met behoud van industrieel verleden

Ecophon Master™ Matrix plafonds zijn perfect toe te passen bij renovatieprojecten waarbij de industriële uitstraling van de ruimtes behouden moet blijven.

Het systeem biedt talloze  mogelijkheden om akoestische designplafonds in strakke patronen te ontwerpen in ruimtes waar dat op deze wijze niet eerder mogelijk was. Door de zwevende constructie van de panelen blijft het originele bouwkundige plafond in het zicht en de industriĆ«le sfeer zichtbaar en voelbaar. Ook in situaties waar de bouwkundige plafondhoogte een uitdaging vormt kan het geluidsabsorberende Master Matrix systeem perfect worden toegepast.


Uniek kliksysteem

Een belangrijk aspect van het Matrix systeem is dat de panelen letterlijk in het draagsysteem worden geklikt waardoor ze snel en nauwkeurig gepositioneerd worden. De klik-in functie maakt ieder paneel van onderaf uitneembaar als een luik zodat het plenum altijd bereikbaar is.


Duurzaam renoveren voor een gezond binnenmilieu


Glaswol van minstens 70% hergebruikte flessen en 100% plantaardig bindmiddel maken de Ecophon-producten duurzaam "van begin tot eind." Ecophon heeft daardoor een van de laagste CO2-footprints in de branche. Daarnaast hebben onze producten zeer lage emissiewaarden en voldoen zij aan de strengste eisen op het gebied van formaldehyde emissies. Akoestiek, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat gaan daarmee hand en hand.


Ga naar NBD pagina over Master Matrix of bezoek de website van Ecophon voor informatie en inspiratie.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie