Merford breidt haar diensten uit met geluidsisolerende profielsystemen

Merford Acoustic Materials is de exclusieve dealer van geluidsisolerende systemen van Akoestikon Geluidsisolatie B.V. voor de gehele Nederlandse markt.

Akoestikon Geluidsisolatie, onderdeel van de Recticel Groep, ontwikkelt en produceert professionele geluidsisolerende systemen en geluidsabsorberende producten. Met verstand van akoestiek en bouwconstructies biedt Akoestikon adviseurs en architecten technische ondersteuning tijdens de ontwerpfase van projecten. De akoestische oplossingen sluiten perfect aan bij het assortiment van Merford.


Merford Acoustic Materials

Met deze stap breidt Merford Acoustic Materials haar diensten uit. Zo worden naast de bekende geluidsisolerende producten ook de Akoestiregel, Akoestifloor en Akoestiplex systemen aan het assortiment toegevoegd. De geluidsisolerende systemen van Akoestikon gecombineerd met de huidige akoestische materialen stelt Merford in staat om voor ieder geluidsprobleem in een gebouw, of het nu gaat om ruimteakoestiek of geluidswering, een passende oplossing te bieden.

Lees meer over Merford Acoustic Materials op de website van Merford.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie