Duurzaam gebouwbeheer met STAS

STAS producten stimuleren creatief wandgebruik. Ze zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie geen enkele moeite kost.

In renovatie- en nieuwbouwprojecten wordt vaak pas op het allerlaatste moment nagedacht over wandgebruik. Zonde! Want wat is er nu frustrerender dan een gerenoveerde ruimte die direct weer wordt aangetast door boorgaten en wandschade?


STAS ophangsystemen en –accessoires zijn een onmisbaar onderdeel van duurzame afbouw. Schilderijrails worden aan wand of plafond bevestigd en zijn daarna klaar voor levenslang gebruik in combinatie met koorden en haken. STAS biedt zelfs een schilderijrail die in stucwerk kan worden verwerkt: STAS plasterrail. Na het stuken blijft alleen een smalle opening zichtbaar voor het inhaken van koorden.


Creatief wandgebruik

STAS producten stimuleren creatief wandgebruik. Ze zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie geen enkele moeite kost. De producten zijn eenvoudig zonder gereedschap te gebruiken en wanden blijven gespaard, ongeacht hoe vaak de wandinrichting verandert. De neutraal vormgegeven systemen creëren bovendien rust en overzicht. Zo blijft een nieuw of gerenoveerd gebouw er ook als nieuw uitzien.


STAS ophangsystemen

Duur? Dat is een hardnekkig misverstand. STAS ophangsystemen en aanvullende producten zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Ze worden bovendien aangeschaft voor de lange termijn en wandonderhoud of –herstel is niet langer een kostenpost. Daarom dragen STAS ophangsystemen juist bij aan kostenbesparing.


Renovaties

STAS heeft al in talloze renovaties en nieuwbouwprojecten een bijdrage mogen leveren, zoals in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, scholen, universiteiten en overheidsgebouwen.


Bezoek onze website voor meer informatie over de producten van STAS Group, bekijk de website.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie