De nieuwe Coral collectie van Forbo Flooring

Kent u dat trotse en gelukzalige gevoel van het lopen op een nieuwe en schone vloer? Er is een manier om dit vast te houden.

Uw vloer blijft er jarenlang representatief uitzien en is veilig schoon voor bezoekers en medewerkers. Hoe? Door te kiezen voor een slim en goed doordacht schoonloopsysteem. Maak kennis met Coral.


In iets meer dan 1 minuut weten waarom een Coral –mat een goede keuze is? 

Wanneer u uw gebouw effectief schoon en veilig wilt houden, dan is het niet voldoende om alleen een mat bij de deur neer te leggen. Een goed schoonloopsysteem ontwerpen, betekent dat u moet nadenken over looproutes in het gebouw en het aantal mensen dat dagelijks het gebouw binnenkomt en verlaat. De beste manier om het schoonloopsysteem te ontwerpen is om in schoonloopzones te denken.


Zone 1: Buiten

De buitenmat biedt een eerste linie tegen grover vuil en schraapt dit onder de voetzolen vandaan nog voordat dit het gebouw binnenkomt.


Zone 2: Binnenkomst

Bij binnenkomst zorgt de textiele mat voor de volgende barrière tegen fijner vuil en vocht.


Zone 3: Circulatiezones

Ook andere gebieden binnen een gebouw, zoals recepties, gangen, liften, trappen en secundaire (nood)uitgangen hebben te lijden onder viezigheid van buiten. Door Coral of Nuway (de andere Forbo collectie) te installeren voorkomt u veelvuldig stofzuigen.

Milieu

Coral kijkt verder dan vandaag. We produceren met 100% groene stroom, en de productie levert vrijwel geen afval op. In veel Coral-matten kiezen we voor Econyl®-garen van onder andere hergebruikte visnetten. In Coral Welcome, onze meest duurzame entreemat, verwerken we zelfs gerecyclede petflessen. Kortom, Coral heeft niet alleen een lange levensduur, maar heeft ook aandacht voor het milieu: duurzaam in de dubbele betekenis.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie