Betaalbare luxe: intercom met taglezer

Toegangsbeveiliging hinkt op twee gedachten. Eén: personen die wel naar binnen mogen, moeten dat makkelijk kunnen doen. Twee: indringers en ander gespuis wil je het zo moeilijk mogelijk maken.

Fermax biedt de oplossing. Een eenvoudig intercomsysteem met een taglezer, de Way Kit Prox. Met de Way Kit Prox mikt Fermax vooral op de ondernemers uit het MKB-segment. De oplossingen uit de schappen van de doe-het-zelvers zijn voor hen vaak niet meer afdoende. Maar om nu meteen een maatwerkoplossing te laten installeren, zeker als het een huurpand betreft, dat gaat weer wat ver. De Way Kit Prox biedt de luxe van een intercom met taglezer voor een betaalbare prijs. 


Taglezer

De Way Kit Prox is sinds kort op de markt. Het is een kant-en-klare kit met een rvs deurstation voorzien van een taglezer. Bij de kit zitten 7 tags inbegrepen en natuurlijk kunnen meer tags worden geleverd. Het systeem kan door maximaal 320 gebruikers worden bediend. Iedereen die in bezit is van de juiste tag, kan de deur eenvoudig ontgrendelen. Heb je geen tag, dan moet je aanbellen om eventueel toegang te krijgen. Makkelijk toegang dus voor de medewerkers, moeilijk voor onbekenden. 


Plug & play

De binnenpost is een videomonitor met touch screen bediening op een 7" beeldscherm met haarscherp beeld. De gebruiker heeft de keuze uit 20 verschillende (oproep-)melodieën. Van de aanbellers wordt een foto gemaakt en met behulp van een micro-SD kaartje is het mogelijk om ook video-opnamen te maken. Elke professionele E-installateur kan de Way Kit Prox eenvoudig installeren en programmeren. Het tweedraads systeem is plug & play. 


Natuurlijk kan de Way Kit Prox ook worden toegepast in eengezinswoningen. Meer weten? Bel (0297) 230 100, kijk op het YouTube-kanaal of op de website van Fermax. 
 

« Nieuws overzicht