Dit is hét vervangingsmoment!

Is het u weleens opgevallen dat veel gebouwen nog vol hangen met TL-noodverlichting? Terwijl led vele voordelen kent. Grijpt u deze kans in de markt?

Waarom alles in led?

De afgelopen jaren was er een grote vraag naar led-armaturen ten opzichte van TL.Deze omslag heeft ons niet verbaasd gezien de vele voordelen van led. Zo is led veel energiezuiniger dan een TL-lichtbron. Ook heeft led een langere levensduur, waardoor het jaarlijks vervangen van de lichtbron overbodig is geworden. In alle opzichten is led dan ook een betere oplossing voor zowel u als uw klant. Maar waarom wachten met deze keuze totdat het bestaande TL-armatuur helemaal is afgeschreven?


Famostar is led

Door nú de noodverlichtingsinstallatie van uw klanten om te bouwen naar led, is uw klant per direct geholpen met een energiezuinige, milieuvriendelijke, betrouwbare én kostenbesparende oplossing. Daarnaast is dit dé manier voor u om meer klussen binnen te halen in deze moeilijke tijden.
Bij Famostar bent u aan het juiste adres om in elke situatie en voor elke toepassing voor led te kiezen. Of het nu gaat om gangbare projecten of om bijzondere toepassing zoals een grote herkenningsafstand of explosieveiligheid: u heeft bij ons de keuze uit een compleet portfolio in led. Door de gegarandeerde levensduur van 10 jaar op ons led-assortiment kunt u altijd op ons terugvallen en heeft uw klant de zekerheid van een betrouwbare, veilige oplossing.


Vervang nu!

Zowel één-op-één vervanging van armaturen als het ombouwen naar led is mogelijk met ons portfolio. Bekende families zijn verkrijgbaar met een led-lichtbron, en dankzij de universele renovatieset kan elk gangbaar ingebouwd TL-armatuur snel en makkelijk vervangen worden door led-armaturen. Wilt u onze hulp om deze overstap van TL naar led bij uw klant te maken? Bijvoorbeeld door een kostenberekening te ontvangen? Of wilt u meer weten over ons complete portfolio in led? Neem dan contact met op met Famostar.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie