Steni maakt het mogelijk om snelle en efficiënte gevels uit te voeren

De wereld van gevelrenovatie en transformatie

Het Steni productieproces brengt een aantal wezenlijk voordelen met zich mee die het product meer dan toepasbaar maken voor onder andere de wereld van gevelrenovatie en transformatie.

• door het volcontinu productieproces is er op lengte nooit zaagverlies
• de online maatvoeringen geven een kosteloze verzaging in breedtematen en een kosteloze voorboring conform ons montage voorschriften
• speciale verpakking en markering mogelijk af-fabriek
• tailormade L- en/of U-elementen voor die cruciale hoekoplossing.

Gevelmontage

Dit in samenwerking met de in Steni gespecialiseerde gevelmontage firma’s maakt het mogelijk om een snelle en efficiënte gevel uit te voeren.

U kunt hierbij kiezen uit onze volgende drie duurzame composiet gevelpaneel lijnen:
  • Steni Colour heeft een glad decoratief UV-bestendig oppervlak van met elektronenstralen uitgehard acryl. Colour is verkrijgbaar is in 40 standaardkleuren in 3 glansvarianten. Vanaf 100 m² kunnen wij nagenoeg iedere RAL, NCS of BS kleur voor u produceren.
  • Steni Nature heeft een esthetische afwerking op basis van natuursteen korrels en is verkrijgbaar in 16 standaardkleuren en 4 verschillende korrelgroottes.
  • Steni Vision is een glad paneel met bedrukte oppervlakken in vrijwel alle designs en motieven, zelfs met uw eigen foto’s, illustraties.

Wat mooi is moet mooi blijven en dus krijgt u van Steni 40 jaar garantie op haar panelen.

Steni staat u graag met raad en daad bij om tot de voor u meest geschikte esthetische en technische oplossing te komen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie