Kies voor onzichtbaar comfort met slimme ventilatie

Wie isoleren zegt, zegt ventileren. Maar welke ventilatieoplossing leent zich uitstekend voor toepassing in zowel nieuwbouw als renovatie?

Het zou een vraag in de Slimste Mens kunnen zijn, die Duco vlot zou kunnen beantwoorden. Dankzij het Duco Comfort System met integratie van twee boxsensoren bent u zeker van een degelijk en efficiënt Vraaggestuurd Natuurlijk Ventilatiesysteem dat naadloos kan worden toegepast in eender welk situatie. Bewijs in woord en beeld.


Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, de geldende ventilatie-eisen dienen steevast te worden gerespecteerd. En daar vaart niet enkel uw woning én uw gezin wel bij. Ook uw energiekosten kunnen dankzij een efficiënt ventilatiesysteem gevoelig worden verminderd. Maar net wanneer u meent dat de toepassing van een ventilatiesysteem bij nieuwbouw eenvoudiger is dan bij renovatie, stelt Duco met gepaste trots zijn Duco Comfort System aan u voor; een compact en budgetvriendelijk Vraaggestuurd Natuurlijk Ventilatiesysteem op maat voor nieuwbouw én renovatie. Dankzij de vraagsturing op basis van CO2- en/of vochtmetingen hoeft u zelf niets te doen, maar bent u wel altijd verzekerd van een gezond en comfortabel binnenklimaat.


Snelle en eenvoudige installatie

De ventilatie gebeurt via zelfregelende ventilatieroosters in de gevel, en wordt tevens aangestuurd aan de hand van maximaal één CO2 Boxsensor en één Vocht Boxsensor die zeer snel en eenvoudig in de centrale afvoerventilator - de fluisterstille DucoBox Silent - worden geïntegreerd. Door een meting in de luchtstroom heeft u de sluitende garantie dat er steeds op een correcte manier wordt geventileerd.


Dat wil dus zeggen dat er geen wandcontactdozen en bekabeling voor ruimtesensoren moeten worden voorzien. Alle communicatie verloopt dan ook volledig draadloos. Dankzij deze technologie integreert het ventilatiesysteem zich quasi volledig onzichtbaar in de woning zoals achter een verlaagd plafond, en bovendien kan er flink wat bespaard worden op installatie (geen zichtbare ruimtesensoren, minimum aan weg te werken afvoerkanalen enz.)!


Dit ventilatiesysteem levert een uiterst gunstige bijdrage tot het behalen van de nodige EPC-winsten. Kortom, het Duco Comfort System staat voor natuurlijke ventilatie op maat voor nieuwbouw én renovatie. Zijn troeven voor u nog even op een rij:

  • Intelligente ventilatie voor een energiezuinig resultaat
  • Snelle en eenvoudige plaatsing
  • Compact en budgetvriendelijk
  • Draadloze communicatie


Benieuwd naar meer? Neem dan snel een kijkje op de website van Duco!
 

« Nieuws overzicht