Ervaar het gemak van Luxlight-platdakramen op de bouw

Luxlight levert het grootste aluminium platdakraam standaard met een hoge mate van ontzorging voor de verwerkers op de bouwplaats.

Bouwprofessionals in de particuliere woningbouw nemen bij renovatieprojecten ook het plaatsen van daglichtoplossingen in het plat dak voor hun rekening.


Wie met de platdakramen van Luxlight werkt, is zeker van een snelle levering en gratis montage door een team van VCA-gecertificeerde monteurs. Dat geldt zowel voor de standaard platdakramen uit de Basic-serie als voor de Pro-platdakramen. De Basic-serie bestaat uit drie modellen (zadeldak, lessenaarsdak, lessenaarsdak vrijstaand) in een aantal vaste maatvoeringen. Indien nodig produceert Luxlight een platdakraam (Pro) op maat volgens de specificaties die u aanlevert. Alle platdakramen zijn voorzien van een KOMO-attest met productcertificaat en voldoen aan het Bouwbesluit en aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U krijgt standaard 10 jaar garantie.


Totaal serviceconcept 'Appeltje eitje'

Wij bieden professionals in de (renovatie)bouw een totaal serviceconcept, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om grote platdakramen in woningen toe te passen. Dit concept noemen we bij Luxlight 'Appeltje eitje' en levert veel extra gemak op.


Zo worden de Basic-platdakramen altijd snel uit voorraad geleverd inclusief een duidelijke baktekening. Op die tekening staan de bouwkundige voorzieningen die vooraf door de aannemer of andere uitvoerende partij in het plat dak moeten worden aangebracht. Elk Luxlight-platdakraam wordt standaard geleverd met een gratis prefab-opstand. Dit is een bouwpakket dat eenvoudig in elkaar kan worden gezet. 


Ingepast in de planning van de aannemer

Luxlight is gewend om de levering en montage van platdakramen naadloos in te passen in de planning van de aannemer. Er worden strakke en heldere planningsafspraken gemaakt. Na plaatsing van het platdakraam door de monteurs van Luxlight, kunt u direct verder met de binnenafwerking van de woning.


Gebruik onze online offerte- en bestelmodule

Iedereen kan snel en eenvoudig een offerte samenstellen én aanvragen via de online offerte module van Luxlight. Bouwprofessionals kunnen een gratis account aanmaken via deze link. Via deze bestelmodule maakt u met één druk op de knop van een offerte een opdracht.


Kijk voor meer informatie op de website van Luxlight.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie