Vorm, functie en verschillende smaken

Architecten willen de vrijheid om intercomfuncties te verwerken in postkasten of bellentableaus. Met de componenten van Fermax is dat prima te verzorgen.

Ervaring heeft inmiddels wel geleerd dat niet alle ontwerpen even handig uitpakken. Wie kent niet de camera die eigenlijk te laag in het bellentableau is verwerkt? Of de bel die eigenlijk net buiten het bereik van de microfoon zit zodat je heen en weer moet springen tussen de drukknop en de spreek/luistermodule?

 

Bellentableus en postkasten

Daarom levert Fermax niet alleen de componenten voor bellentableaus en postkasten, maar geven we ontwerpers ook advies over de beste hoogte van de camera of de afstand tussen componenten. Zo zit een camera op de juiste hoogte gemonteerd als de afstand tussen het hart van de camera en de grond minimaal 150 tot 160 cm bedraagt. De camera’s van Fermax hebben daarbij het voordeel dat ze rondom 10 graden verstelbaar zijn. Dit geeft een beter zicht op de omgeving van de deur.


We kunnen de deurstations trouwens ook compleet op maat maken, in elk materiaal dat daarvoor geschikt is. Een messing of koperen deurstation of materiaal gespoten in een huisstijlkleur? Geen probleem bij Fermax. Indien gewenst, programmeren we het deurstation ook alvast voor de installateur voor. 


Deurstation

Als het deurstation ook weer niet 100% naar eigen idee hoeft te worden vormgegeven, is misschien de Skylineserie van Fermax interessant. Dit is een modulair systeem in verschillende maten en met een uitgebreide keuze aan beldrukkers, codetableaus, displays en camera- en/of spreek-luistermodules. Meer informatie is te vinden via de website van Fermax. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie