Troax Safe voor inbraakwerende bergingen en scheidingswanden

Verhinder onbevoegden de toegang tot uw bergingen en voorkom kans op inbraak en diefstal

De behoefte aan veiligheid van de klant stond in het middelpunt bij de ontwikkeling van ons meest veilige product. Troax Safe is onderdeel van een systeem met speciaal aangepaste installatieprofielen. Het systeem wordt gebruikt in ruimtes die bijzonder kwetsbaar zijn voor inbraakpogingen. Voorbeelden van zulke ruimtes zijn bergingen in appartementen, fietsenstallingen, opslagruimtes, ruimteverdeling enz. De open structuur van de gaaspanelen zorgt voor lichtinval en ventilatie en de mogelijkheid om “om de hoek te kunnen kijken“ zorgt voor een gevoel van veiligheid. Het biedt ook de mogelijkheid om brand snel te ontdekken en deze rechtstreeks door het gaaspaneel te blussen.


Het systeem is getest en goedgekeurd door de Zweedse Bond voor Diefstalpreventie (SSF); getest en goedgekeurd door SKG, Klasse 2 NEN 5096 en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De gaaswanden zijn niet enkel modulair, maar zijn ook effectief tegen inbraken en vandalisme. De deuren hebben gelaste scharnieren en sluitingen, en zijn daardoor niet de typische zwakke schakel in het geheel. Het is mogelijk een bestaande opstelling verder uit te breiden met bijkomende panelen of deuren. 


Thermisch verzinkt materiaal

De materialen voor buitengebruik worden thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) en bieden zo garantie op een lange levensduur.  Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, hebben we inzetplaten in volle plaat. De gaaswanden vormen een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming. 
De panelen zijn tevens inzetbaar om andere openingen te dichten die tot vandalisme, diefstal of ongewenste toegang kunnen leiden. 


Troax Safe als onderdeel van Cetus scheidingswanden

Cetus scheidingswanden zijn speciaal ontwikkeld als modulair paneelsysteem om bergingen in appartementen, kelders, fietsenstallingen etc. te creëren. Ze worden ook gebruikt als afscherming voor buitentrappen en (nacht)sassen. Het gebruik van gaaspanelen heeft vele voordelen t.o.v. meer conventionele oplossingen: de bergruimte wordt overzichtelijker en veiliger. Er is tevens een versie in volle plaat, voor plaatsen waar er geen inzicht in bergingen mogelijk mag zijn. In dit systeem zijn 3 veiligheidsniveaus beschikbaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie