Troelstra & De Vries is SOPREMA

Per 1 oktober 2016 is officieel de naam van Troelstra & de Vries B.V. gewijzigd naar SOPREMA B.V.

Een logische stap in de ontwikkeling van het Friese bedrijf. Sinds 1930 produceert Troelstra & de Vries BV de beste bitumineuze dakrollen die er zijn. Garantgum, Varyflex, Unicoat en APAX zijn een begrip in de dakenmarkt. Kwaliteit, flexibiliteit, service en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.


Sinds de toetreding, in 2007, tot de SOPREMA group is het werkterrein steeds verder uitgebreid. Inmiddels kunnen vele vakmensen lezen en schrijven met de producten voor de complete bouwschil. Zowel bitumineuze- en kunststofdakbedekkingssystemen als PMMA harsen, isolatie, zonne-energie oplossingen en daglichtsystemen behoren tot de specialiteit.


Betrouwbare partner

Ook is Troelstra & de Vries inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van advies, ontwerp en begeleiding. Uw project is van A tot Z in goede handen. Troelstra & de Vries is met SOPREMA meegegroeid in oplossingen voor de complete bouwschil. Kort gezegd; van ROOF- naar FULLprotection.


SOPREMA B.V.

Een logische en volgende stap is het aannemen van een nieuwe naam. Per 1 oktober 2016: SOPREMA B.V. Maar voor alle duidelijkheid, alleen de naam is gewijzigd. De service, flexibiliteit,betrouwbaarheid en productkwaliteit blijft op hetzelfde hoge niveau. Want het motto is en blijft: “Topkwaliteit is geen compromis, maar continu streven naar het hoogst haalbare.”
 

Kijk voor meer informatie op de website van SOPREMA.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie