Icopal helpt totaalkosten van dakbedekking verlagen

Icopal helpt daarbij met dakinspecties, advies van onderhoud tot uitvoering van renovatie

Verkeerde zuinigheid kan de eigenaar van een dak flinke financiƫle parten spelen. Een veelvoud van het aanvankelijk uitgespaarde bedrag kan namelijk opgaan aan het latere onderhoud. Icopal, fabrikant van onder andere bitumen en kunststof dakbedekking, adviseert opdrachtgevers en eigenaren een oplossing op basis van Total Cost of Ownership die de aanschafkosten van dakbedekking in een ander daglicht zet.


Total Cost of Ownership

De praktijk leert dat de prijs bij het nemen van dak beslissingen vaak de doorslag geeft: het is de rekening na de oplevering die telt. De kosten van dakbedekking gaan echter niet alleen over het aankoopbedrag; het bedrag moet in relatie met de duurzaamheid en het onderhoud worden bekeken. Opdrachtgevers zouden meer naar de Total Cost of Ownership van dakbedekking moeten kijken, het totaal aan kosten dat samenhangt met een gegarandeerd waterdicht dak. Dus ook bijvoorbeeld de besparing op onderhoud betrekken bij de aanschaf van een bepaald daksysteem en alle andere kosten die voor rekening van de eigenaar komen, zoals die van de sloop aan het eind van de levensduur en die voor het afvoeren van het afkomende materiaal.


Dak zonder zorgen

Icopal helpt daarbij met dakinspecties, advies van onderhoud tot uitvoering van renovatie, een conditiemeting en langetermijnonderhoudsplanning, kortweg LTOP. Zo neemt Icopal de eigenaar alle zorgen uit handen tijdens de periode dat het dak in gebruik is. De klant hoeft zich jarenlang niet druk te maken over wat er op het dak ligt. Zo heeft hij wel de lusten, maar niet de lasten. Samen met Icopal wordt gekeken naar een daksysteem dat past bij de gewenste levensduur van de eigenaar.  


Meer informatie

Voor rekenvoorbeelden en dak advies op maat helpen de adviseurs van Icopal u graag. 
Bezoek de website van Icopal of bel met 050 - 5516333.  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie