De Huislift voor iedereen

Een Aesy lift past overal. Onder een schuine kap, in een trappengat of zelfs aan de buitenzijde van uw woning.

Door de flexibele maatvoeringen die gehanteerd worden voor de Huislift A-4000 is het mogelijk om de lift volledig op maat te maken! Met de kleinste inbouwmaat van 1162 x 880 mm (b x d) beschikt Aesy Liften over de kleinste spindel aangedreven platformlift van Nederland.


Één totaalprijs, geen verrassingen achteraf!

Op onze offertes vermelden wij één totaalprijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bij de aanschaf van een Aesy lift hoeft u alleen maar de sparing, voeding en telefoonlijn te verzorgen. Wij regelen verder alles!


Een Aesy lift is eenvoudig te plaatsen zonder overlast

Een Aesy lift is altijd eenvoudig te plaatsen zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen. Hak- en breekwerk zijn verleden tijd bij Aesy Liften. En door ons goed opgeleide montage personeel kan uw lift al binnen 2 dagen gereed zijn voor gebruik! Zonder overlast! Wel zo fijn voor u.


Nieuw: Huislift A-4000 Xtra

Deze lift heeft een cabine in plaats van een platform. Gebruikers ervaren de lift als veilig en zeer comfortabel. De cabine heeft een spiegel en de mogelijkheid voor een persoonlijk design. De lift heeft alle gemakken van de Huislift A-4000 maar dan met een cabine!


Onbegrensde design mogelijkheden

U bepaald zelf hoe de wanden en vloer van de cabine eruit komen te zien. Zo voelt u zich altijd thuis in uw zelf ontworpen Huislift. Voor meer onbegrensde design mogelijkheden bekijk onze “Brochure Huislift A-4000” en laat u inspireren door onze reeds geplaatste Huisliften!


Bekijk onze “Brochure Huislift A-4000”.
Wilt u de lift graag zelf ervaren? Aesy Liften nodigt u uit in de showroom.
 

« Nieuws overzicht