De nieuwe Keralit dakrand

Op 3 punten verbeterd

Heering heeft hem nog beter gemaakt: de nieuwe Keralit dakrand. Het meest toegepaste dakrandpaneel is op drie punten verbeterd. Dankzij het volledig vernieuwde ophangsysteem kunt u makkelijker en sneller monteren. Ook het design en het assortiment zijn grondig aangepakt.


Eenvoudige montage

Bevestigen met 1 montageprofiel. Met het innovatieve montageprofiel monteert u zonder zwaar tillen, positioneren en schroeven tegelijk. Handen tekort is bij de nieuwe dakrand verleden tijd. Profiel monteren, dakrand inklikken, positioneren, vastklikken en klaar! Kies voorafgaand aan de montage één van de drie montageprofielen, passend bij het type overstek en de vulling die u wilt gebruiken.


Verbeterd design naadloos scherpe hoeken

De dakrandpanelen zijn volledig nieuw ontworpen en hebben scherpere hoeken gekregen. Daarnaast zijn ook de hoek- en verbindingsstukken slanker waardoor deze volledig opgaan in de dakrand. Bij het ontwerp is sterk rekening gehouden met montagegemak, aansluitingen, afwerking en de algehele uitstraling.


Meer keuze, 4 breedtes monteren zonder afkorten

De nieuwe dakrand wordt geleverd in 4 hoogtematen tot 350 mm. Afkorten over de hele lengte is niet meer nodig. Bepaal vooraf de gewenste hoogte en kies de dakrand die daar perfect op aansluit. 14 beschikbare kleuren zorgen er tevens voor dat u altijd een passende match bij bestaand schilder- of gevelwerk kunt kiezen. 


14 kleuren met fijne nerf of mooie houtstructuur

De getoonde kleuren zijn doorgevoerd in alle onderdelen zoals hoek- en koppelstukken. Het geheel kan perfect en in universele kleur worden uitgevoerd.


Gratis kleurmonsters vraagt u aan via de website van Heering.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie