Ontdek de mogelijkheden van de houten gevelbekleding van ModiWood

Houten gevelbekleding is zeer geliefd door de natuurlijke uitstraling.

ModiWood is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout: door dit proces is het hout extra duurzaam. 


Thermisch gemodificeerd hout

Het thermisch modificeren van hout maakt het hout duurzamer. Het hout wordt afwisselend verhit en afgekoeld om deze extra duurzame eigenschappen te verkrijgen. Het hout krijgt door het verhittingsproces bovendien een mooie donkere kleur. 

ModiWood

Het ModiWood bestaat uit verschillende producten en uitvoeringen. ModiWood is onder andere verkrijgbaar in een geborstelde en gladgeschaafde uitvoering. ModiWood Clear is gemaakt van radiata pine: dit hout wordt gekenmerkt door een fluweelzachte uitstraling zonder noesten.


Eigenschappen ModiWood:
  • Thermisch gemodificeerd hout
  • Geschikt voor diverse toepassingen
  • Ook verkrijgbaar als brandvertragend ModiWood FR
  • Beschikbaar in iedere gewenste RAL- en NCS-kleur (vanaf 53 m2)
  • ModiWood XL: extra breed rabat 
  • Gemaakt van PEFC™ gecertificeerd hout

ModiWood Colour

Het ModiWood Colour assortiment bestaat uit geborsteld ModiWood met een krachtige en natuurlijke uitstraling. ModiWood Colour is beschikbaar in de kleuren Crèmewit, Groen, Antraciet en Zwart. ModiWood Colour is op bestelling (vanaf 53 m2) in iedere gewenste RAL- of NCS-kleur beschikbaar. Het materiaal is voorzien van een speciale coating die een duurzaam eindresultaat garandeert. 


ModiWood XL

ModiWood XL is verkrijgbaar als extra breed Zweeds en Fins rabat. ModiWood XL Zweeds rabat is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Antraciet. ModiWood XL Fins rabat is verkrijgbaar in de kleur Zwart. ModiWood XL kan op bestelling (vanaf 53m2) in iedere RAL- en NCS-kleur geleverd worden.


Brandvertragend ModiWood FR

Brandvertragend ModiWood FR (Fire Retardant) combineert de eigenschappen van ModiWood met de veiligheid van een eco brandvertrager. Brandvertragend ModiWood FR voldoet aan Brandklasse B-s1, d0. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie