Forbo meets Dutch Design Week

Tijdens de aankomende Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven van 22 tot en met 30 oktober is Forbo op meerdere plaatsen te vinden.

Unieke samenwerkingen met Nederlandse ontwerpers leveren een hernieuwde kijk op vloeren op die wij nog niet eerder zagen. Komt u kijken? Lees hier waar u Forbo Flooring kunt vinden.

Presentatie Forbo Flooring

In het Klokgebouw hebben Mieke Meijer, Michiel Martens, Jetske Visser, Frederike Top en Albert Bouwman een stand en items ontworpen waar de designers Forbo-materialen op een andere manier laten zien dan normaal (vloer of bekleding, red.), met als uitgangspunt het thema duurzaamheid laten ze een andere kijk zien op dit materiaal. In het Broeinest showt Forbo het werk van zes ontwerpers (Mae Engelgeer, Nienke Sybrandy, Rop van Mierlo, Antoine Peters, Sigrid Calon en Hilde Koenders) die de vrije hand kregen in het ontwerp van een Flotex vloer. Dit is een zachte vloerbedekking die in tegenstelling tot veel andere tapijtvloeren wel hygiënisch is en makkelijk schoon te maken. Daarnaast werkt Forbo mee aan een tentoonstelling over kleur genaamd ‘Broken White’, de vierde tentoonstelling die voortkomt uit de samenwerking tussen de Design Academy Eindhoven en het Van Abbemuseum.


Meer informatie over Forbo is hier te vinden. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie