Falco biedt meer dan alleen carports en (fiets)overkappingen in woningbouw

Voor de nieuwbouwwijk Lingewijk in Gorinchem heeft Falco op maat gemaakte carports geproduceerd en geplaatst, in opdracht van Nijhuis Apeldoorn.

Het gaat om 6 dubbele carports die geplaatst zijn bij 2-onder-1 kap woningen en 2 enkele carports die geplaatst zijn op een hoek.


FalcoPlana

FalcoPlana is een overkapping uit het Falco assortiment die bij uitstek geschikt is voor stalling van vervoersmiddelen zoals bedrijfswagens of droogzetten van andere bedrijfsmaterialen. Met dit project laat Falco zien dat met enige aanpassingen op maat we ook prima producten kunnen leveren voor de woningmarkt. 


De aanpassingen bestonden in dit geval uit het aanpassen van de staanders. Normaal gesproken zijn de staanders vierkant, de architect van de woonwijk had een sterke voorkeur voor ronde staanders. Doordat Falco in Vriezenveen beschikt over een eigen ontwerp afdeling en bijna alle producten zelf geproduceerd worden, is het relatief eenvoudig om aanpassingen door te voeren op bestaande producten of om compleet nieuwe producten te ontwikkelen naar wens van de klant.  De staalconstructie is gepoedercoat in een RAL kleur en het dak bestaat uit aluzinc profielplaten.


Falco fietsenstallingen

Naast carports en overkappingen heeft Falco meer geschikte producten om te plaatsen in een woonwijk. In de groene woonwijk Park Suyderwijk in Drachten kunnen bewoners hun fietsen stallen in Falco fietsenstallingen. In totaal zijn er 10 fietsenbergingen FalcoLok geplaatst in de gehele wijk. Tevens zijn er in de wijk ook zes FalcoBloc banken geplaatst.  Deze banken hebben een rugleuning en een strak design en bestaan uit solide vierkante zijsteunen en FSC gecertificeerde houten delen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie