Creëer zelf succesvolle projecten in duurzame warmtevoorziening met Caleffi Academy

Tijdens de laatste Caleffi Academy opleiding van dit jaar zal je alles kunnen leren over het belang van inregelen in hydraulische concepten, met name in warmtesystemen.

Warmtenetten, centrale stookplaatsen, stadsverwarming, … het zijn nieuwe manieren om duurzame installaties in te richten, vooral in middelgrote tot grote projecten waar de traditionele cv-installatie de huidige doelstelling m.b.t. efficiëntie en comfort niet meer kan vervullen.


Academy-opleiding

De Academy-opleiding op 15, 16 en 17 november 2016 behandelt specifiek de principes van afleversets: de voordelen, de werking, en het toepassen ervan in hydraulische concepten. Verder wordt ook aangetoond hoe deze hydraulische concepten geoptimaliseerd kunnen worden d.m.v. de Caleffi Hydronic Design software.


Caleffi Hydronic Design

Er wordt gedetailleerde informatie en oplossingen aangereikt voor elke situatie. Elke deelnemer kan tijdens de opleiding gebruik maken van Caleffi Hydronic Design, een unieke software voor het optimaliseren van hydraulische concepten. In tegenstelling tot andere berekeningssoftware is het met Hydronic Design mogelijk verregaande optimalisaties door te voeren en controles uit te voeren op systeemfouten. De software simuleert zelfs rendementen op lange termijn. 

Inschrijven voor de opleiding

De Caleffi Academy opleidingen zijn volledig gratis. Bovendien kan elke deelnemer na het volgen van de opleiding de software gedurende een maand gratis gebruiken.


Schrijf u snel in! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over Caleffi Hydronic Design is hier te vinden.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie