Dekton® XGloss Natural Collection, meer dan marmer…

Helemaal hip: marmer in het interieur verwerken.

Of het nu voor een creëren van een rustige klassieke setting is of voor een pittige statement te maken. De marmertrend wordt momenteel door een breed publiek omarmd. Woonaccessoires uitgevoerd in marmer geven vele interieurs een trendy touch-up. 


Dekton® XGloss Natural Collection

Cosentino presenteert de Dekton® XGloss Natural Collection. Dit is een collectie van hoogglans high-tech ultracompacte oppervlakken die opvallen door een schitterende kristalglans in drie unieke marmerlooks. Aarde en natuursteen vormden de inspiratiebron voor de ontwikkeling van Glacier, Fiord en Tundra.


Gepolijste afwerking

Glacier is de meest rustige variant van de drie nieuwe Dekton® XGloss kleuren. Deze kleur valt op door de dunne goudkleurige aders op een witte ondergrond. Het gaat om een gepolijste afwerking met een ultieme glans, waterafstotende eigenschappen en een buitengewone bestendigheid tegen vlekken. Deze bijzondere kleur biedt grenzeloze ontwerpmogelijkheden. Glacier komt goed tot zijn recht als het wordt verwerkt in een keuken als werkblad of achterwand. Maar ook vloeren kunnen worden bekleedt met dit bijzondere materiaal. 


Kijk voor meer informatie op de website van Cosentino.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie