Mapei wint Nationale Business Succes Award in de branche ‘Lijmen en Kitten’

De jury kent Mapei de kernwoorden innovatie, service en expertise toe.

“Mapei weet met de technische kennis en producten een meerwaarde te creëren in de markt. De trots van de medewerkers geeft een goed beeld van de passie binnen het bedrijf ”, aldus het jury panel. Het NBSA-Instituut kent jaarlijks awards toe aan toonaangevende bedrijven met een voorbeeldfunctie in de branche. Hiermee wil het instituut succes aanmoedigen door kennis en succes te delen en succesvolle mensen te verbinden.


Groene investeringen

Er wordt maar liefst 5% van de totale omzet bij Mapei geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. 70% van deze investering gaat naar de productie van eco-duurzame producten die voldoen aan de hoge internationale criteria van duurzaamheid. Deze producten worden geproduceerd in de eigen productiebedrijven. In Nederland heeft Mapei inmiddels een ruim Green Innovation bos in Markelo aangeplant met een deel van de opbrengst van milieuvriendelijke bouwproducten.


Kijk voor meer informatie op de website van Mapei. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie