Deuropvangers van DICTATOR voor een verbeterde aansluiting op deur en kozijn

Met de ontwikkeling van twee handige hoekstukken zijn de deuropvangers nu nóg breder inzetbaar.


Zowel de DICTATOR 1700 en het hoekstuk voor de DICTATOR 1400, zorgen voor een verbeterde aansluiting op de deur/kozijn situatie.


DICTATOR 1700

De deuropvanger type 1600, voor draaideuren, is nu door het hoekstuk ook toepasbaar op schuifdeuren. De DICTATOR type 1600 mét hoekstuk is door ons DICTATOR 1700 gedoopt en kan als complete set besteld worden. Maar het hoekstuk is natuurlijk ook los verkrijgbaar. De DICTATOR 1700 kan in iedere RAL-kleur en in RVS worden geleverd, waardoor hij perfect aansluit op iedere schuifdeur.


DICTATOR 1400

Het tweede nieuwe hoekstuk is speciaal voor de DICTATOR type 1400 ontwikkeld. De deuropvanger die toegepast wordt voor binnenmontage bij een naar buitendraaiende deur. Vaak ligt de deur hierbij gelijk met het kozijn, zeker als het aluminium- of kunststof deuren betreft. Het RVS hoekstuk vergemakkelijkt een degelijke montage van de deuropvanger. Het hoekstuk kan op twee manieren gemonteerd worden, afhankelijk van de situatie ter plaatse. Dat hier grote behoefte aan is, bleek kortgeleden toen we met spoed één van onze monster-hoekstukken moesten leveren. Inmiddels is het hoekstuk inclusief bevestigingstoebehoren uit voorraad leverbaar.


Kijk voor meer informatie over de diverse uitvoeringen op de website van DICTATOR. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie