Ondersteuning bij keuze voor het juiste deurbeslag

Welk beslag kan in deze situatie het beste toegepast worden? Wat is kerntrekbeveiliging en wanneer moet dat toegepast worden?

Op het gebied van beslag zijn er volop nieuwe ontwikkelingen en uiteenlopende mogelijkheden. In de nieuwe beslagbrochure van Reynaers staan de uitgebreide mogelijkheden voor u overzichtelijk op een rij. Bovendien helpen de hang- en sluitwerk adviseurs u graag op weg.


Beslagoverzicht

In de nieuwe versie van het beslagoverzicht staan naast de mogelijkheden van de exclusieve raam- en deurkrukkenlijn Purity, ook de uiteenlopende mogelijkheden van de andere systemen voor deur- en raamkrukken, schuifdeurgrepen, hef/schuifgrepen, deur- en raamscharnieren en vouwwandgrepen. Het overzicht is hier online beschikbaar. 


Purity

De krukkenlijn Purity is de exclusieve designlijn van Reynaers. Purity is onderscheidend op gebied van materiaal, design en verwerkbaarheid. Voor het ontwerp tekende de Italiaanse designer Leo de Carlo.  


De krukken van het unieke materiaal PuraTM, zijn 100 % recyclebaar en eenvoudig te onderhouden. Bovendien kunnen de krukken hypoallergeen en antiallergisch uitgevoerd worden. Het cliq-claqTM systeem maakt de installatie eenvoudig en snel. Handig om te weten: Purity is ook geschikt voor (houten) binnendeuren. Zo krijgt de volledige woning een unieke, exclusieve uitstraling. 


Ondersteuning

Meer informatie nodig? Dan helpen de hang- en sluitwerkadviseurs van Reynaers u graag op weg. Bezoek de website of bel met +31 (0)492 – 56 10 20. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie