Daglicht in de winter. Haal meer naar binnen door een Luxlight-platdakraam

In de winter zien veel mensen te weinig daglicht.

De beste en vaak eenvoudigste oplossing daarvoor is nog altijd de buitenlucht opzoeken. Gevolgd door de platdakramen van Luxlight die zijn ontworpen om het meeste daglicht in een woning te halen. 


Daglicht heeft een sterk effect op hoe wij ons voelen. Het is een belangrijke stimulator van vitaliteit en productiviteit. Een nazomer met veel zonuren voelt heerlijk en geeft energie. Een donkere winterdag voelt eerder somber en kost energie. Luxlight ontwikkelt grootformaat aluminium platdakramen waardoor het meeste daglicht zijn weg naar binnen vindt. Met een lichtoppervlak tot ruim 10 m2 levert Luxlight het grootste platdakraam dat voor de particuliere woningbouwsector op de markt is. Alle ramen van Luxlight zijn inbraakwerend en voldoen zowel aan het Bouwbesluit als aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.


Crystall HR++ glas voor nog meer daglicht

Vanzelfsprekend is het enorme lichtoppervlak van de Luxlight-platdakramen belangrijk voor de mate van daglichttoetreding. Maar ook de toepassing van het unieke Crystall HR++ glas in plaats van standaard glas, vergroot de hoeveelheid binnenvallend daglicht. Bovendien is dit licht nagenoeg 100% natuurlijk en kleurecht. Een teveel aan zonlicht kan worden tegengegaan door aan de buitenzijde een elektrisch zonnescreen te plaatsen. 


Standaard (Basic) of op maat (Pro)

Luxlight-platdakramen zijn naadloos in te passen in zowel nieuw te bouwen woningen, alsook in verbouwingen en renovaties van bestaande woonhuizen. Er is een assortiment standaard platdakramen beschikbaar (Basic) in drie typen: zadeldak, lessenaarsdak en lessenaarsdak voor plaatsing tegen een muur. Ook kunt u platdakramen met een afwijkende maatvoering op maat laten maken (Pro). Luxlight-platdakramen worden gratis gemonteerd. De garantie bedraagt 10 jaar.


Gebruik onze online offerte- en bestelmodule

Een offerte samenstellen én aanvragen kan snel online via deze link. Bent u professioneel werkzaam in de bouw? Maak dan gratis een account aan op Luxlight.nl. Via deze bestelmodule maakt u met één druk op de knop van een offerte een opdracht. 


Kijk voor meer informatie op de website van Luxlight. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie