Armada Janse breidt uit

Armada Janse staat bekend als de grootste en meest kwalitatieve totaalleverancier van innovatieve lichtoplossingen van de Benelux. 

Niets is onmogelijk voor het bedrijf wat het afgelopen jaar maar liefst 80 jaar bestond. Met up-to-date kennis en decennialange ervaring, loopt Armada Janse voorop in de wereld van creatief licht en reclame en heeft het verlichten van objecten tot een ware kunst verheven. Armada Janse werkt volgens het ‘’one-stop-shop’’ principe en biedt advies, vormgeving en engineering, productie, montage en installatie en service en onderhoud aan. 


Omvangrijk Armada Janse portfolio:

In alle mogelijke vormen, afmetingen en materialen realiseert Armada Janse in het oog springende licht- en reclame objecten. Voor organisaties is het belangrijk om ‘zichtbaar’ te zijn vanuit praktische, maar zeker ook vanuit marketing- en communicatieve overwegingen.


Als marktleider opereert Armada Janse niet alleen in de Benelux, maar ook internationaal. Wanneer het gaat om het realiseren van creatief maatwerk, technische complexe lichtreclames of huisstijl ‘’rol outs’’ bent u bij Armada Janse aan het juiste adres. Maar ook voor reclamemasten, media façades, binnen- en buitenbewegwijzeringen en sinds kort ook voor uitdagende maatwerk lichtprojecten in de openbare ruimte. 


Uitbreiding: speciale- en kunstzinnige maatwerk lichtprojecten

Armada Janse biedt oplossingen voor elk ‘lichtvraagstuk’. Of het nu gaat om dynamische tunnelverlichting die passanten een gevoel van extra veiligheid geeft, een winkelcentrum dat creatief uitgelicht dient te worden of een speciaal maatwerk verlichtingsarmatuur. 


Armada Janse luistert naar de doelstellingen en ideeën, denkt mee met de opdrachtgever en vertaalt het concept naar een betaalbare en technisch maakbare oplossing. Met haar ervaring en kennis over het gebruik en toepassen van verschillende duurzame materialen en energiebesparende verlichtingen, worden de meest creatieve en innovatieve concepten tot leven gewekt volgens onze zeer hoge kwaliteitsmaatstaven. Het bedrijf is niet voor niets ISO en VCA** gecertificeerd.


Meer informatie over onze oplossingen kunt u vinden op de website van Armada Janse. 


Volg Armada Janse ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de meest recente projecten.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie