Ruimtebeleving boven ruimteverdeling, dát is al meer dan veertig jaar onze interne drijfveer als we -waar dan ook in Nederland- mobiele geluidswerende paneelwanden aanbrengen.

Beleving is namelijk zó belangrijk. Gebruikers moeten zich goed voelen in hun woon- en/of werkruimte. Ze moeten erdoor geïnspireerd worden. En dat kan! Naast geluidsabsorptie hebben ook zaken als lichtinval, optisch perspectief en een zo efficiënt mogelijke indeling van de ruimte invloed op de beleving. Dat wij hierin altijd de juiste mix weten te vinden, is het resultaat en de kracht van veertig jaar specialisme op het gebied van ruimtescheidingen. 


Specialisme

Dat specialisme passen we op grote en kleine schaal toe. Het aanbrengen van scheidingen in kantoren is een voorbeeld van het herinrichten op grote schaal. Een toepassing op kleine schaal zien we terug in het plaatsen van sanitaire cabines in sanitaire ruimtes. 
Daarnaast bieden we dé oplossing voor de tijdelijke omvorming van een vlakke ruimte tot een multifunctionele ruimte waar we met onze flexibele podiumsystemen tevens in staat zijn om hoogteverschillen te creëren. De aanvankelijk grote en saai aandoende ruimte is dan niet meer terug te kennen.


Flexibiliteit

Een ondernemer die succesvol wil zijn, moet in de eerste plaats kwalitatief hoogwaardige producten of diensten leveren. En hij dient betrouwbaar te zijn. Maar daarmee redt hij het tegenwoordig niet meer: vandaag de dag moet een ondernemer vooral flexibel zijn. Flexibel in de zin van snel kunnen reageren op veranderende vragen vanuit de markt, kunnen beschikken over een flexibel personeelsbestand en zijn werkruimte flexibel -en daardoor efficiënt- kunnen gebruiken. 


Dat laatste is tegenwoordig welhaast vanzelfsprekend in de bedrijfsvoering van elk soort organisatie: kantoren, ziekenhuizen, scholen, universiteiten, verpleeghuizen, dorpshuizen, bankgebouwen, overheidsgebouwen, horecapanden, congrescentra, multifunctionele centra en ga zo maar door. Gebruikers van al deze gebouwen hebben een toenemende behoefte aan flexibel ruimtegebruik. Vandaag nog vergaderruimte, morgen kantoor- of presentatieruimte. Het kan allemaal en Uniflex maakt het mogelijk. Wij leveren flexibele wanden direct van fabriek, 100% specialistisch maatwerk.