Onzichtbaar van deurkader tot plint

Nieuwe invisiplint vervolledigt het argenta® invisible concept

Minimalistische architectuur zweert bij strakke lijnen en een ‘terug naar de essentie’-mentaliteit. Op het vlak van binnendeuren resulteert dat in ingewerkte scharnieren, onzichtbaar geïntegreerde technieken en deurlijsten. Het ‘invisible concept’ van argenta® gaat zelfs nog een stap verder, nu ook plinten onzichtbaar weggewerkt kunnen worden. 


Onzichtbare draaideuren

Een strak interieur begint bij een aluminium deurkader dat ingepleisterd wordt en dus na afwerking niet meer te zien is. In combinatie met invisible Neo S-5 en M-6 (of optioneel neo L-7) scharnieren die zowel in het deurkader als -blad weggewerkt zitten, geeft dat een Invisidoor DL totaalpakket voor draaiende binnendeuren.


Pivoterende deuren even strak ingewerkt

In combinatie met een pivotscharnier zorgt dat onzichtbaar deurkader er voor dat ook pivoterende binnendeuren tot 100 kg even strak ingewerkt kunnen worden. Met het pivotsysteem in de deur ingewerkt in plaats van in de vloer is dit invisidoor AX Pro systeem zeker bij vloerverwarming de ideale oplossing.


Inbouwgeleidingsprofiel voor kamerhoge schuifdeuren

Het invisidoor SDX125-pakket bevatte al het in te pleisteren deurkader en schuifdeurbeslag voor schuifdeuren, maar nu is er ook een nieuw inbouwgeleidingsprofiel voor het plafond. Dat is voorzien van een zwaluwstaartprofilering waardoor het plakwerk bijzonder goed hecht en er geen scheuren in komen.


Nieuwe onzichtbare plinten

Restte nog de plinten als laatste obstakel voor een perfect strakke wand. Maar ook daar is een oplossing voor nu deze ‘onzichtbare’ aluminium plinten verkrijgbaar zijn als vlakliggende kleefplint van 2 mm dik en als verzonken plint (14 mm diep) tot waartegen gepleisterd kan worden. Die laatste kan ook in hetzelfde vlak als de wand afgewerkt worden met een bijpassende vloerplint. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie