Door de plaatsing van een beweegbare, dubbelwandige geluidsisolerende glazen paneelwand met individueel bedienbare panelen omlijst door smalle kaders, creëert u ruimte, daglicht en oneindig veel mogelijkheden voor het indelen van de ruimtes in uw kantoor

Doordat de wandbreedte is ingevuld met opliggend helder veiligheidsglas met een omlijsting van een zeer smal kader welke aan de achterzijde van het glas in elke gewenst design kan worden gecoat, kan de Parthos Transpalace met groot gemak voldoen aan de hoge architectonische eisen van geluidsisolatie,  de wensen van ruimte flexibiliteit en transparantie.  


Mobiele glaswand

Uniek bij deze mobiele glaswand is dat er loopdeuren in een gelijkluidende glazen afwerking geïntegreerd kunnen worden, waardoor deze  praktische toepassing geen afbreuk doet aan het esthetische geheel. Door de semi automatische bediening is het een zeer gebruiksvriendelijke mobiele paneelwand, die binnen no-time open, gedeeltelijk open of gesloten kan worden. De  smalle omliggende geanodiseerde aluminium kaderprofielen geven een perfecte bescherming van het glas en kunnen eveneens in elke door u gewenste RAL- kleur worden gepoedercoat. Om naast transparantie tegelijkertijd ook met privacy te combineren biedt Parthos Transpalace de optie met ingebouwde elektrische jaloezieën. Het bijzondere aan dit type Transpalace is, dat alle losse elementen voorzien zijn van elektrisch bedienbare jaloezieën. 


Transpalace wand

Als de losse elementen aan elkaar gekoppeld zijn, kunnen de jaloezieën met één druk op de knop bediend worden: van beneden naar boven, ofwel open, ofwel dicht. Dit zorgt voor een dynamische uitstraling waar privacy en transparantie hand in hand gaan. Hiernaast kunnen foliën en beletteringen aan de binnenzijde van het glas worden aangebracht waardoor extra duurzame functionaliteiten aan de mobiele glazenwand kunnen worden toegevoegd. Door het gebruik van een Transpalace wand creëert men een open en lichte omgeving, maar behoudt men de hoogwaardige Palace kenmerken zoals een hoge geluidsisolatiewaarde en een eigentijds functioneel design.