Vernieuwde brandtesten op Sonorex barrières

Insulation Solutions is de trotse fabrikant van Sonorex.

De Sonorex barrières, suskappen en baffles bieden u de juiste oplossing voor een betere akoestiek en/of brandveiligheid. Daarnaast is er een breed assortiment van Sonorex Seal producten in dunne, akoestisch open, PE-folie verpakte minerale isolatiematerialen, ter verbetering van de geluidabsorptie en geluidisolatie.


Breder inzetbaar

Met vernieuwde brandtesten op de Sonorex barrières en uitstekende resultaten hiervan zijn de Sonorex barrières nog breder inzetbaar. Bij een directe geluidisolatie van 47db zijn  Sonorex barrières geclassificeerd met een brandwerendheid van EI60. Deze zijn toepasbaar boven flexibele wanden tot een totale hoogte van 4 meter.
Daarnaast zijn de Sonorex barrières in combinatie met Promat cb schotten uitermate geschikt voor het brandwerend afwerken van doorvoeringen.


Galmreductie

Buiten het verbeteren van overlangs-isolatie kunnen zij u ook helpen om binnen een ruimte de galm te verminderen door middel van baffles die u zowel aan het plafond als tegen de wand kunt bevestigen. Beide zijn in verschillende uitvoeringen en afwerkingen mogelijk.


Maatwerk

Al deze productenzijn snel te leveren, op maat en waar nodig bewerkt. Behalve voor de leveringen uit voorraad kan Insulation Solutions u ook helpen bij het zagen, stansen, cacheren, sealen en tal van andere bewerkingen om te komen tot uw maatwerkoplossing voor isolatiedoeleinden.


Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met de specialisten van Insulation Solutions, zij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw project, en ervaar zelf dat zij u professioneel en snel kunnen begeleiden bij het realiseren van mooie ruimtes met hoge eisen.

« Nieuws overzicht