Decoratieve akoestiek aan de wand

Ecophon Akusto One is een serie kleine wandpanelen met uitstekende akoestische eigenschappen.

Door de verschillende vormen en kleuren met elkaar te combineren zijn vele creatieve combinaties mogelijk. De panelen zijn zeer licht van gewicht  en tegelijkertijd sterk en robuust. Het monteren is net zo gemakkelijk als het ophangen van een schilderij.


Een kunstwerk 

Karakteristiek voor Akusto One is de focus op zowel design als flexibiliteit. Akusto One is 40 mm dik en leverbaar in twee oppervlakteafwerkingen en een scala aan moderne kleuren. Het is ook mogelijk de panelen te bedrukken. De Akusto One panelen kunnen op drie verschillende manieren aan de wand worden bevestigd. Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website van Ecophon.


Ontdek de complete verticale serie

Akusto One is onderdeel van de Ecophon Akusto™ serie. Deze bestaat uit verschillende geluidsabsorberende wandpanelen, ook in grotere afmetingen. Akusto is de perfecte aanvulling op een akoestisch plafond in ruimtes waar een geluidsabsorberend plafond alleen niet voldoende is om een goede geluidsomgeving te creëren. Daarnaast is het uitstekend toe te passen als creatief design element.

Klik hier voor meer informatie over de Ecophon Akusto serie.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie