EKOTEX excellente wandafwerking Novelio Nature

EKOTEX Novelio® Nature Design glasweefsel behang, is een ecologische kant- en klare wandbekleding met de duurzaamheid van glasweefsel en verkrijgbaar in 4 patronen en 6 aangename kleuren.

Bent u een nieuw interieur voor uw klanten aan het ontwerpen? Wilt u het Novelio® Nature design glasweefselbehang in uw portfolio? Voor alle interieurdesigners en architecten zijn er professionele stalen beschikbaar. Novelio® Nature decoreert en beschermt je muren. Het design glasweefselbehang geeft ruimtes elegantie en een rustige uitstraling. De 4 patronen en 6 aangename kleuren maken creatieve combinaties mogelijk.


Novelio Nature

EKOTEX Novelio® Nature is een ontwikkeling van EKOTEX Excellente Wandafwerking, marktleider in de ontwikkeling en Verkoop van glasvezelproducten voor de bouwsector.


Excellente wandafwerking

EKOTEX Excellente wandafwerking is leverancier van innovatieve glasweefsel oplossingen. Het unieke EKOTEX Novelio Nature design glasweefsel is de eerste complete glasweefsel wandafwerking die met een kant- en klaar kleurecht- en schrobvast verfsysteem is afgewerkt.


Novelio Nature Design

Novelio® Nature Design glasweefsel behang  is de ideale wandbekleding voor ziekenhuizen, zorginstellingen, multifunctionele accomodaties, scholen, kantoren, hotels, restaurants, winkels, showrooms, transformatiegebouwen, en woningbouw met behoefte aan een high end afwerking in combinatie met een intensief gebruik en een buitengewoon duurzaam materiaalgebruik.


Zeer stootvast, kleurecht en brandwerend, de extreem schrobvaste en slijtvaste Novelio® Nature is ideaal voor toepassing in intensief gebruikte ruimtes, verkeersruimtes, gangen, wachtkamers, hotelkamers, congres- en vergaderlocaties en druk bezochte ruimtes. Glasweefselbehang Novelio® Nature is zo ontworpen dat je er nooit op uitgekeken raakt. Dankzij zijn unieke kwaliteiten gaat het jaren mee en blijft het er als nieuw uitzien. De kleuren zijn niet modegevoelig en omringen je jarenlang met een unieke sfeervolle warmte. 


Met name daar waar veel verkeer is, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, kantoren, hotels, restaurants, musea etc. kan de toepassing van Novelio® Nature een bijdrage leveren aan lagere exploitatie- en onderhoudskosten. 
Het natuurlijke en subtiele design weerspiegelt het ecologische karakter en combineert het voordeel van een mooi exclusief uiterlijk met de hoogst mogelijke duurzaamheid. Het is gemaakt van onschadelijke grondstoffen, waarvan 90% uit natuurlijke bronnen. Het dampdoorlatende  behang is emissievrij A+ en voorziet in een VOC-vrije omgeving, dat wordt gelinkt aan “gezonde lucht.”


Verkrijgbaar in 4 patronen: 
  • Charm; laat je meedeinen op de golven. Je omgeving krijgt meer Charm
  • Flair; duik in het net. Je omgeving krijgt meer Flair
  • Grace; ga voor iets nieuws. Je omgeving krijgt meer Grace
  • Pure; volg de lijn. Je omgeving krijgt meer Pure

Eigenschappen en voordelen:
  • Er is geen voor- en nabehandeling nodig, dus snel en zonder overlast
  • Bestand tegen beschadigingen, het materiaal is sterk genoeg om normale slijtage en krassen te weerstaan. Het wordt niet door stoelen beschadigd en kinderen kunnen onbezorgd met speelgoed spelen.
  • Schrobvast. Water vormt geen enkel risico. Het behang is schrobvast en neemt geen water op. Een prima oplossing in vochtige ruimtes.
  • Perfect kleurecht. Verkleuring is uitgesloten. Het behang behoudt zijn oorspronkelijke kleuren.
  • Gemaakt van Glasvezel. Dit sterk en duurzaam materiaal is goed bestand tegen water en zonlicht. Het geeft het behang unieke kwaliteiten
  • Overschilderbaar en verwijderbaar. Het behang is eenvoudig over te schilderen en kan gemakkelijk worden verwijderd zonder gebruik te maken van water. Het scheurt niet.
  • Brandwerend. Het behang is extra brandwerend volgens international classificatie Euroklasse B-s1-d0, gebaseerd op klasse A1 of A2.
  • Gezonde lucht. De klasse A+ certificering garandeert de laagst mogelijke uitstoot van vluchtige stoffen en het kleinst mogelijke risico op inademing van schadelijke giftige stoffen.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie