Maar Faay levert meer. Naast wandpanelen, plafonds en kozijnen kan je bij Faay ook terecht voor spuitwerk.

Faay wanden afgewerkt met Faay Wandbespuiting geven uw interieur net even dat beetje extra. 


Wie aan FAAY denkt, komt al snel uit bij duurzame wandsystemen opgebouwd uit biobased materiaal. De wandpanelen die Faay produceert hebben een kern van vlasscheven. Vlas is milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar. De vlaskern van de wanden zorgt voor stabiliteit, een goede brandwerendheid en een zeer hoge schroefvastheid.


Snelheid staat voorop

Naast de gegarandeerde kwaliteit die Faay biedt met haar prefab panelen is ook de bouwsnelheid een groot voordeel. Helemaal nu de woningmarkt weer aantrekt. Of het nu gaat om een transformatieproject van kantoren naar appartementen, een verbouwing van een school, een renovatieproject of nieuwbouw. Snelheid is geboden. Wat het Faay wandsysteem kenmerkt is de snelle (en dus kostenefficiënte) montage. De panelen zijn namelijk eindbeplating, spouwvulling en stijl- en regelwerk in één. En door de massieve kern van vlasscheven is het plaatsen van achterhout met een Faay wand niet nodig. Een korte bouwtijd, hoge kwaliteit en korte communicatielijnen. Faay levert die zekerheid. 


Spuitwerk van Faay

Maar Faay levert meer. Naast wandpanelen, plafonds en kozijnen kan je bij Faay ook terecht voor wandbespuiting. Faay Wandbespuiting biedt een breed scala aan kleuren en structuren. Op aanvraag kan iedere (klantspecifieke) kleur gemaakt en aangebracht worden.


In het nieuwe pand van Faay bijvoorbeeld zijn de geplaatste Faay VP70 scheidingswanden geheel voorzien van spuitwerk van Faay Wandbespuiting. Warme crème, oranje en gele tinten kleuren de wanden in het kantoorpand. De unieke kunststof wandbespuiting is, na verdunning met water, in meerdere lagen in een spatstructuur aangebracht. Het ‘meerlagensysteem’ maakt het mogelijk de diverse spatlagen van kleur te laten verschillen wat een bijzonder eindresultaat geeft.  


Fraaie, onderhoudsarme en duurzame FAAY wandafwerking

Het grote voordeel van FAAY Wandbespuiting is dat scherpe toeslagstoffen, kenmerkend voor steenachtige structuurafwerkingen, geheel ontbreken. FAAY Wandbespuiting heeft dus wél een structuur maar voelt niet scherp aan! De wandbespuiting is daardoor zeer goed te reinigen en te onderhouden. Daarbij is deze milieuvriendelijke wandafwerking bacteriënwerend, slijtvast en kleurecht. De kleurechtheid, de harde toplaag én de slijtvastheid zorgen voor een decoratieve, duurzame en onderhoudsarme wandafwerking.


Wilt u onze wandbespuiting zien, voelen en ervaren? U bent van harte welkom in het pand van Faay in Vianen.