STAS: meer dan ophangsystemen

STAS heeft bekendheid vergaard en haar reputatie opgebouwd met hoogwaardige aluminium ophangsystemen. Wat daarentegen niet bij iedereen bekend is, is dat STAS meer biedt dan ophangsystemen alleen.

STAS streeft ernaar totaalaanbieder van ophangoplossingen te zijn. Daarom biedt zij naast reguliere ophangsystemen, die bestaan uit een aluminium rail met bijpassende koorden en haken, een breed assortiment ondersteunende producten, alternatieve ophangoplossingen en accessoires. Eenvoudig aanpassen van wandinrichting zonder wandschade staat ook in het aanvullende assortiment centraal.


Magnetische oplossingen

Zo heeft STAS een divers aanbod magnetische oplossingen voor gebruik op stalen oppervlakken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan magnetische schilderijhaken, magnetische jashaken, magnetische wissellijsten of magneetband. 


Niet inlijsten

De reguliere STAS rails zijn met name geschikt voor ingelijste decoratie. Maar ook voor het ophangen van losse papieren, posters, kaarten en foto’s biedt STAS volop mogelijkheden. Naast welbekende oplossingen als poster strips en spandraden, ontwikkelt STAS eigen oplossingen, zoals STAS papergrip en STAS picture hits. STAS papergrip is een rail waar papieren met één beweging in geschoven of bovenop geplaatst kunnen worden. STAS picture hits zijn transparante klemmetjes waarmee u kaarten aan elkaar én aan een STAS rail kunt koppelen.


Een STAS product aan uw ophangsysteem

Tot slot kunt u ook bij STAS terecht voor aanvullende producten die aan de STAS systemen bevestigd kunnen worden, zoals whiteborden, prikborden en kapstokken. Zo kan STAS zorg dragen voor een gehele wandinrichting.


Voor meer informatie bekijk de website van STAS.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie