Badkamers reeks huurwoningen in Wijk bij Duurstede gerenoveerd met Fibo Trespo

De kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo, onder andere onderdeel van het Van Wijk Badkamerplan®, zijn succesvol toegepast tijdens de renovatie van 25 badkamers in Wijk bij Duurstede.

Tijd- en geldbesparing spelen een grote rol bij de keuze voor Fibo Trespo. Ook is het voor de opdrachtgever belangrijk dat bewoners zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Voor het renoveren van de toiletten, keukens en badkamers kiest men tegenwoordig steeds vaker voor Fibo Trespo. Deze kant en klare wandpanelen kunnen namelijk direct  over het bestaande tegelwerk geplaatst worden. Hierdoor wordt de doorlooptijd van een complete keuken-, toilet en doucherenovatie verkort  naar drie werkdagen. Bovendien wordt er droog, schoon en snel gewerkt in een bewoonde woning.


De keuze is reuze 

De sanitaire ruimte behoudt met Fibo Trespo een frisse en hygiënische uitstraling. Dankzij de ruime keus aan designs kan iedere gewenste sfeer gecreëerd worden. Zo zorgt de koper uitvoering voor een warme ambiance en creëert men met de hout- en betonlook een ruwe en stoere sfeer. Voor balans in de ruimte zijn er diverse wit uitvoeringen beschikbaar. Behoefte aan een klassieke of traditionele badkamer? Ook dat kan! Bekijk op de website van Fibo Trespo het gehele assortiment. 


Importeur RET Bouwproducten 

Fibo Trespo is door importeur RET Bouwproducten in Nederland geïntroduceerd, maar is al meer dan 25 jaar een groot succes in Engeland en Scandinavië. Inmiddels is Fibo Trespo ook in Nederland geen uitzondering meer. Van Wijk Vastgoedonderhoud is met het "Van Wijk Badkamerplan®" één van de partijen die heeft gekozen voor Fibo Trespo en verantwoordelijk is geweest voor de renovatie van de reeks huurwoningen in Wijk bij Duurstede. Van het renovatieproces is een video gemaakt, waarin ook één van de bewoners een reactie geeft.


 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie