Caleffi Hydronic Design: gratis opleidingen inregelen!

Duurzame installaties hebben hun intrede gedaan: het gebruik van hernieuwbare energie, hydride systemen, warmtepompen, energiezuinige componenten.

Een goede zaak voor onze toekomst! Maar het belang van goede naregeling valt niet te onderschatten. De consument stelt het uiteindelijke comfort als hoogste doel.


Duurzame installaties

Om duurzame installaties optimaal te laten presteren, op vlak van zowel verbruik als comfort, is het cruciaal om een correct hydraulisch concept te ontwerpen en deze zo efficiƫnt mogelijk door te rekenen. In het hydraulisch ontwerp wordt de algemene prestatie immers bepaald door tal van factoren: leidingdiameters, component-parameters, verschillende debieten, en meer.

Niet minder belangrijk in het hydraulisch ontwerp is de gewenste naregeling m.b.t. het uiteindelijke comfort dat de installatie zal opleveren. Het correct inregelen van de installatie is dus een essentieel onderdeel van de hydraulische installatie. 


Caleffi Acedemy opleidingsdagen

Tijdens de Caleffi Academy opleidingsdagen leer je er alles over. Naast het ontwerpen en optimaliseren van hydraulische concepten, komt ook het inregelen van de installatie uitgebreid aan bod. In de tweede opleiding zal dit meer specifiek toegepast worden in warmtesystemen (bijv. stadsverwarming).


We reiken gedetailleerde informatie en oplossingen aan voor elke situatie. Elke deelnemer kan tijdens de opleiding gebruik maken Caleffi Hydronic Design, een unieke software voor het optimaliseren van hydraulische concepten. In tegenstelling tot andere berekeningssoftware is het met Hydronic Design mogelijk verregaande optimalisaties door te voeren en controles uit te voeren op systeemfouten. De software simuleert zelfs rendementen op lange termijn. Deze opleiding is volledig gratis. Elke deelnemer kan na het volgen van de opleiding de software gedurende een maand gratis gebruiken.


Inschrijven

Inschrijven voor de opleidingen kan hier
Alle info over Caleffi Hydronic Design software.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie