Weet wie er voor je deur staat ’s avonds met de Way Kit intercom

Een deurstation met een goede kwaliteitscamera en een videohuisstation met 7” beeldscherm: meer is niet nodig om te zien wie er voor je deur staat.

Een eeuwigheid geleden - in 1995 - deed één op de zeven mensen ’s avonds de deur niet open als er onverwacht werd aangebeld*. En aan de hits op Google merk je dat het onderwerp tegenwoordig nog steeds bij heel veel mensen leeft.


Intercom als extra drempel

Bij flatgebouwen en appartementencomplexen vormt de intercom tenminste nog een extra drempel tussen ongewenst bezoek en de bewoner. Maar hoe zit het met eengezinswoningen? Daar kan een intercom die functie gelukkig net zo goed vervullen want er bestaan prima systemen voor dit segment.


Neem bijvoorbeeld de Way Kit. Dit systeem bestaat uit een deurstation met een goede kwaliteitscamera en een videohuisstation met 7” beeldscherm waarop helder in beeld wordt gebracht wie er voor deur staat. Of heeft gestaan, want er worden automatisch foto’s gemaakt. Met behulp van een micro-SD-kaartje kunnen video-opnamen worden gemaakt. Het tweedraads systeem (niet-gepolariseerd) is door een professionele installateur makkelijk en snel aan te leggen. De intercom zelf is plug & play voorbereid.


Way Kit

Kleinschalige bedrijfs- of kantoorpanden kunnen ook baat hebben bij de Way Kit, zeker als er ’s avonds nog wordt doorgewerkt op een verder verlaten bedrijfsterrein. Nu kan je zien of het de pizzakoerier is die aanbelt of iemand met minder goede bedoelingen. En als je overdag niet aanwezig bent, kun je later terugkijken wie er voor jouw deur heeft gestaan. 


Om de mogelijkheden van de Way Kit te bekijken, kun je terecht op YouTube Fermax Nederland


Naast de Way Kit biedt Fermax nog diverse andere series aan kits, zowel voor audio als video-intercom. Een overzicht vindt u op de website van Fermax.

* Bron: 'Criminaliteitspreventie door Burgers' van het Ministerie van Justitie (1995).

« Nieuws overzicht