Optimaal gebruik maken van ruimte met mobiele glaswanden

Streeft de eindgebruiker naast flexibiliteit ook naar openheid en transparantie? Dan is de mobiele glaswand dé oplossing.

De eindgebruiker centraal. Een trend die niet meer te stoppen is. En terecht, want juist de eindgebruiker is degene die decennia lang woont, werkt of zorgt geniet in de bouwwerken die we als sector realiseren. Hoe zorgen we voor een ziekenhuis dat ook over vijftig jaar nog voldoet? En voor een kantoorpand waar voldoende ruimte is voor de technische ontwikkelingen die ons nog te wachten staan? Door ook de eindgebruiker aan tafel uit te nodigen. Want prestatiegericht ontwerpen en bouwen, dat is waar we met z’n allen naartoe willen. 


Flexibiliteit van een bouwwerk

Wat we leren van de eindgebruiker is dat deze veel waarde hecht aan de flexibiliteit van een bouwwerk. Daarin speelt flexibiliteit in ruimtegebruik een grote rol. Met mobiele wanden is deze flexibiliteit eenvoudig te realiseren. In zowel woon-, werk- als zorgomgevingen. Met een vouwwand creëer je van twee kleinere spreekruimtes eenvoudig één grote vergaderruimte. Paneelwanden leveren een positieve bijdrage aan flexibel comfort in bijvoorbeeld woonomgevingen en met een schuifwand maakt men in een handomdraai van twee zorgwoonkamers een ruime recreatieruimte. Met de producten van BREEDVELD is maximale flexibiliteit gewaarborgd. Net als toegevoegde waarde voor de esthetiek én geluidsisolatie.


Flexibel, open, transparant

Streeft de eindgebruiker naast flexibiliteit ook naar openheid en transparantie? Dan is de mobiele glaswand dé oplossing. Afhankelijk van de functies van een ruimte helpt BREEDVELD de uitvoerend architect naar de glaswand met de juiste kenmerken. Denk aan gewicht, bedieningsmechaniek en hang- en sluitwerk. Ook esthetisch gezien zijn de mogelijkheden legio. Etsen, zandstralen of beplakken, met glas kan men alle kanten op. 


Geen mobiele wand is hetzelfde. Het technisch team van BREEDVELD heeft op iedere vraag het gewenste antwoord. Dat geldt niet alleen voor de wanden, maar ook voor de constructieve omgeving zoals ingrepen in draagconstructies en plafonds. Dankzij het hypermoderne, computergestuurde machinepark zijn architect, uitvoerder en eindgebruiker gegarandeerd van een perfect en duurzaam eindresultaat. Alle onderdelen van de BREEDVELD wanden zijn van oerdegelijke kwaliteit, de garantie voor langdurig gebruiksgemak. Daarin is BREEDVELD dan weer niet flexibel.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie